Versetul zilei

Contact

Bună, 

Am creat această pagină cu dorința de a fi mai aproape de voi, cititorii mei. Mi-ar plăcea să putem interacționa, să vă simțiți liberi să îmi lăsați aici din gândurile și întrebările voastre, dacă este cazul. 

Mă găsiți și pe laviniahumeniuc@gmail.com sau pe această pagină de facebook: Un bulgăre de lumină , unde putem vorbi în privat. 

Poate ai momente în care ești singur, ai vrea să vorbești cu cineva și nu e nimeni în jur, sau poate anumite lucruri te macină și ai vrea să i le zici cuiva, sunt doar un om, dar în măsura în care pot mi-aș dori să fiu aici pentru tine. 

Te aștept, 
Lavinia
 

5 comments:

 1. Fiti amabila va rog si spuneti-mi daca ati sters comentariile mele ? Va multumesc anticipat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Buna, nu stiu despre ce comentarii e vorba. Cand le-ati lasat si unde?

   Delete
 2. Multumesc pentru interesul aratat fata de intrebarea mea! Am lasat citeva comentarii pe acest blog al dvs dar se pare ca "ati facut curatenie" - Google dind 'Eroare 404 - not found' .
  Respectivele Postari ale dvs aveau urmatoarele titluri: "Cand ne vom trezi?" ; "Spune-I astazi totul."; "Daniel om al rugaciunii" , iar perioada in care le-am scris este iunie 2016 - februarie 2017.
  Din nefericire ! ...

  Sa va fie cu adevarat bine!

  ReplyDelete
 3. Înțeleg. De șters nu este vorba, întrucât tot ce aprob rămâne pe blog. Doar am avut o problemă cu blogul recent. Acesta nefiind blogul original, tot ce vedeți acum aici a fost exportat de pe blogul vechi pe această adresă nouă de url, din cauze personale. Este posibil ca atunci să se fi pierdut comentariile, să nu se fi exportat. Ați dorit să vedeți ceva acolo, în comentarii?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Am dorit sa stiu daca mai exista! Si chiar le-am regasit pe noul dvs Blog. De ex unul din comentarii este la :https://laviii-osperanta.blogspot.ro/2016/06/cand-ne-vom-trezi.html#comment-form . Multumesc pt. amabilitate!

   Delete