Versetul zilei

Wednesday, December 12, 2012

Vin sărbătorile, vin! :)


Vin sărbătorile cu paşi repezi către noi, cum le vom primi? 
Vom fi bucuroşi cu inima deschisă? 
Vom fi oare mai buni aşa cum ar trebui să fie orice om de Crăciun? 
Ne vom gândi la Pruncul născut în iesle acum mult timp în urmă, sau vom sărbători iar ceea ce nu trebuie?
Vin sărbătorile, dar ştim oare cine e sărbătoritul şi cum merită să fie primit?

De fiecare dată când vine luna decembrie, lumea începe să se gândească la cadouri, la fulgii de nea ce cad armonios la pământ, la globuleţele de toate culorile,  la mirosul de brad ,la colinde şi "cel mai important personaj, la Moş Crăciun".
Se cântă şi se ascultă colinde, dar câţi dintre cei ce fac asta se gândesc la Isus? Mai nou, nici colindele nu se mai referă la El, ci se referă la brad şi la altele.
Într-adevăr toate acestea sunt frumoase şi dau o pată de culoare, dar cum ar putea să fie sărbătoarea în regulă dacă Sărbătoritul nu este prezent şi toţi îl ignoră?

Haideţi în acest an, să îl sărbătorim pe Isus, căci este ziua Lui de naştere, El a venit şi a luat chip de om pentru noi, s-a născut într-o iesle săracă şi a trăit umil şi exemplar.A fost bun chiar şi cu cei care şi-au bătut joc de El şi l-au răstignit. A făcut toate acestea, a răbdat pentru ca păcatele noastre să fie iertate.Heideţi ca măcar de Crăciun să ne gândim la aceste lucruri şi să ne amintim că Dumnezeu ne iubeşte şi ne aşteaptă!

6 comments:

  1. Din pacate oamenii serbeaza Craciunul datorita farmecului lui ,,Mos Craciun"! Iisus a fost uitat de lume, DIN PACATE!

    ReplyDelete
  2. Stim insa-L uitam pe cel mai important dintre noi!Ar trebui ca de fiecare data sa il avem pe Dumnezeu in sufletele noastre!Nu doar in zi de sarbatoare.

    ReplyDelete
  3. Din păcate noi oamenii cam uităm ce sărăbătorim de Crăciun.Mai nou,scopul acestei sărbători este să ne ştim burţile pline şi.....să primim cât mai mulţi bani pe colinde.

    ReplyDelete
  4. Unii nici nu stiu ce se sarbatoreste de Craciun

    ReplyDelete
  5. Sanatate si fericire doresc tuturor. Craciun Fericit!

    ReplyDelete