Versetul zilei

Sunday, May 26, 2013

Dorinel îşi doreşte să poată vedea!


Noi vedem zilnic ceea ce ne înconjoară. A fost iarnă şi ne-am bucurat de zăpada strălucitoare, de fulgii mici ce cădeau deasupra noastră, a venit primăvara şi ne-am bucurat de frumoasele flori pe care le aveam plantate în grădină, sau ne-am bucurat de ghiocei. Va fi îndată 1 iunie , şi ne vom bucura de fluturaşi şi de copii zglobii ce vor desena pe străzi. Noi vedem toate acestea, dar alte persoane printre care şi Dorinel, (un copil de 4 anişori) , nu pot să le vadă.

Dacă până acum nu am preţuit vederea, ăsta ar fi momentul oportun ca să o facem, şi dacă unii dintre voi au posibilitatea de a ajuta acest copil îi rog să citească această pagină http://dorintilica.blogspot.ro/2013/05/ofera-i-lui-dorinel-sansa-de-vedea.html pentru mai multe detalii.
Dacă faceţi un mic efort pentru Dorinel vă faceţi un bine tot vouă.

Povestea lui Dorinel:
Pentru el, fiecare lucru auzit se transformă doar în imaginație..Nu își poate vedea mama, nu o poate vedea zâmbind, nu își poate vedea prietenii cu care se joacă...pur și simplu, pentru el totul se bazează pe simț...și atât...
Dorinel are doar 4 anișori, e din comuna Hudești, județul Botoșani, și la 6 luni a fost diagnosticat cu retinopatia prematurității, adică o dezlipire totală de retină. Nu știu din ce cauză s-a ajuns să aibă o astfel de boală, cert este că e una foarte gravă și dureroasă pentru suflețelul lui. Singura șansă de a vedea este o intervenție chirurgicală care se va realiza în Statele Unite, la o clinică din Detroit. Au nevoie de 30 de mii de euro, iar în momentul de față s-au strâns doar 2043 euro.


Titular cont: Tilica Mariana (mama copilului)

RO68RNCB0579040596800001 - cont LEI

RO41RNCB0579040596800002 - cont EURO

Cod SWIFT: RNCB ROBU
Sucursala Stefan Luchian Botoșani
0231.549.150 - Tilica Mariana
0726.453.127 - mama Tilica Mariana
Dacă nu puteţi ajuta finaciar, atunci rugaţi-vă pentru el sau vorbiţi de el unor persoane despre care ştiţi că l-ar putea ajuta. Hadeţi să nu fim fără inimă, hadeţi să demonstrăm că suntem oameni, că încă ne pasă de semenii noştri! Dumnezeu vă va răsplăti!

No comments:

Post a Comment