Versetul zilei

Saturday, February 25, 2017

Lumea ta prinde aripi din nou

Sursă imagine: Pinterest

Vine un moment în viață în care iese soarele. Se desprind norii grei, se împrăștie și dispar încetul cu încetul iar lumea ta prinde aripi din nou. Vine un moment în care înveți să zbori, să uiți de apăsări, de griji, un moment în care te ancorezi în speranță. 

Sunt acele momente în care Dumnezeu își aduce promisiunile la împlinire și uiți tot ce a fost rău. Respiri aerul curat și îți dai seama că niciodată nu ai văzut lucrurile mai clar decât acum. Te gândeși că în sfârșit ți se întâmplă și ție ceva bun. 

Te minunezi de  ceea ce Dumnezeu a putut să facă pentru tine. Zâmbești cu gura până la urechi și plângi în același timp, de bucurie. Mă întrebam uneori ce e fericirea, acum am găsit și răspunul. Fericirea e atunci când ai atât de multă recunoștință în suflet încât nu poți decât să plângi în hohote și să râzi în același timp. 

După lungi așteptări, după lacrimi, după rugăciuni rostite printre șoapte de tăcere, se vede o lumină și bucuria e atât de mare încât nu o poți exprima. Nimic nu o poate exprima. Dacă așa ne bucurăm pe Pământ, cum oare ne vom bucura în cer?

Vine un moment în care îl iei de mână pe Dumnezeu, te uiți la El și zâmbești, îi șoptești: îmi pare rău că nu am crezut în Tine, aveai totul pregătit, e așa de frumos acum. Mai vreau. Iar El îți spune: sunt întotdeauna aici, învață să Mă vezi, să Mă aștepți, să Mă crezi. Știu ce fac. Ai încrede în Mine.

Vine un moment în care realizezi cât de mare e de fapt Cel ce a creat Universul și nu poți decât să plângi. Nu știi cum să îi mulțumești altfel. Nu știi cum. Dar îi trimiți o îmbrățișare și îi spui că în sufletul tău El e amprentat pentru totdeauna. Cu asta îl răsplătești, deși tot nu e de ajuns. 

După nori și ceață, vânt și furtună, iese soarele. Nu, nu e doar primăvara, e și viața ta. Ai încredere!

6 comments:

  1. ce fotografie frumoasa, desenele sunt tare feminine! o duminica frumoasa!

    ReplyDelete
  2. Incredere am...foarte mare, dar suferinta ma oboseste enorm! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rabdare, vine si bucuria, sunt sigura ca e pe drum. Ma voi ruga pentru tine.

      Delete
    2. Multumesc mult!
      Binecuvantare multa, iti doresc!

      Delete
  3. frumos....
    intotdeauna dupa ploaie vine soare....
    trebuie doar sa avem incredere ca Dumnezeu, la timpul potrivit, isi va aminti de noi....si va aduce soarele
    sa nu pierdem speranta

    http://liviucapitan.blogspot.ro/2008/02/dumnezeu-e-n-apropierea-mea-n-ap-n-aer.html

    vine primavara!!!! :)

    ReplyDelete