Versetul zilei

Tuesday, February 21, 2017

Povestea ta de azi

Sursă imagine: Pinterest

Spune-i o poveste lui Dumnezeu. 
Povestea ta de ieri, povestea ta de azi, povestea ta de mâine. Ia o foaie și începe să scrii. Ai grijă să pui acolo toate detaliile, în special pe cele ce au legătură cu sufletul tău. Dacă nu îți prea place să scrii îi poți povesti direct, totul. El te ascultă. 

Spune-i o poveste lui Dumnezeu.
Povestea visului tău, povestea ta de suflet. Cea mai frumoasă poveste pe care o știi dar și cea mai puțin frumoasă. Lui Dumnezeu îi plac poveștile, mai ales cele despre viețile noastre. Abia așteaptă să vină să te ascultă. 

Astăzi mi-a șoptit că ar vrea să vorbească cu cineva. Dacă se referea la tine? Ți-ai zis povestea? 

Spune-i o poveste lui Dumnezeu.
Nu înflori nimic, nu e nevoie nici de epitete nici de figuri de stil, poți să iei cele mai simple cuvinte pe care le găsești și să alcătuiești cu ele ceva. Știi cum funcționează cuvintele? Le aduni, le lipești până iese ce trebuie. Și dacă nu îți iese de prima dată, nu-i nimic. Poți să o iei de la capăt. 

Poate vei zice că tu nu ai o poveste, dar așa ceva nu este posibil. Toți avem o poveste. Povestea vieții noastre. Povestea ta de azi, despre ce ai făcut, cum ți-ai început ziua, ce ți-ai dorit să faci, pentru ce ai luptat, unde ai eșuat, unde ai câștigat. 

Spune-i o poveste lui Dumnezeu
Nu va râde de tine. Nu te va judeca. Nu îți va zice nimic care să te doboare. Ai încredere. 

P.S. Spune-i chiar acum.

6 comments:

  1. Motivațional articol, mulțumim! ^^ ar fi bine să Îl rugăm să ne.o scrie El mai departe...va face din ea o poveste cu un adevărat HAPPY end :D
    O zi frumoasă, Lavi!

    ReplyDelete
  2. Mi-ar placea sa-i spun povestea sufletului meu trist, dar El o stie deja.

    ReplyDelete