Versetul zilei

Friday, January 5, 2018

Nu te uita la oameni, uită-te la Hristos

Nu te uita la oameni. 
Oamenii se schimbă. Oamenii dezamăgesc. Oamenii promit și apoi uită, ca și cum nu ți-ar fi spus niciodată nimic. Oamenii îți spun vorbe frumoase și îți zâmbesc pe din față iar pe la spate îți înfing cuțitul. 
Oamenii sunt nepăsători. Iubirea îi costă prea mult. Iubirea îi costă jertfirea de sine iar ei pot renunța la absolut orice numai la iubirea de sine nu. 

Oamenii sunt umani, supuși greșelilor. Ei nu vor fi niciodată perfecți. Iar tu trebuie să îi ierți, pentru că și tu ești tot om, la fel ca ei. 

Uită-te la Hristos. 
Dumnezeu nu se schimbă. Dumnezeu nu dezamăgește. Dumnezeu promite și ce a promis El împlinește. Poate să treacă timpul, pot să se schimbe obiceiurile, vremurile dar promisiunile și cuvintele Lui rămân. Dumnezeu nu te vorbește de rău pe la spate. Nu îți înfinge cuțite. Ce ți-a spus în față, aia gândește despre tine. Și Dumnezeu îți spune tot adevărul în față indiferent de cât de mult te-ar durea. 
Lui îi pasă. Îi pasă de tine mai mult decât îți poți închipui. Nu i-a fost frică de iubire. Iubirea l-a costat totul. Tot ce a avut mai de preț. Fiul Său iubit, singurul Său Fiu.  Pe Isus iubirea l-a costat raiul. A renunțat la tot ca să se coboare în sărăcie, pentru tine și pentru mine. El, Prințul Gloriei Cerești s-a născut în umilință și a suferit batjocore și dureri pentru noi. 

Iubirea l-a costat pe Dumnezeu totul. 

Nu judeca oamenii. Ei sunt ce sunt. Dar uită-te la Hristos și dorește-ți să fii ca El. Deschide-i inima larg, lasă-L să intre în ea, să îți arate pașii, calea. Astăzi încă se poate. Vino la El!

Sursă imagine Pinterest.

P.S. Nu uita de proiectul Oameni cu povești, înscrie-te și tu!

5 comments:

  1. Superb ! No comment ! :)
    Un week end binecuvântat !

    ReplyDelete
  2. Dumnezeu Tatal sa te pazeasca, sa te însoteasca prin harul si pacea Domnului Isus Hristos si puterea Duhului Sfânt, în aceasta 'vale a umbrelor mortii', sa lumineze Fata Sa peste fiinta ta, sa poti duce aceasta calatorie la bun sfârsit,sa fii un vas sfintit si curatit de focul mistuitor al Iubirii Sfinta, un vas de cinste plin de untdelemn parfumat, care sa raspândeasca parumul Sau minunat peste poporul Sau raspândit în Babilon, trist si apasat de pacat lipsit de Templul Duhului Mângâietorul Minunat, care de multa vreme a fost darâmat.
    Fii binecuvântat, Suflet frumos !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amazing words, be bless by God.

      Delete