Versetul zilei

Tuesday, January 15, 2013

Îndreptarea greşelilor...

Înţeleg greşeala şi cu siguranţă există mulţi alţi oameni care sunt capabili să îşi înţeleagă greşelile, problema este cum se corectează aceste greşeli, sau pot fi corectate?

Se zice că primul pas spre vindecare constă în recunoaşterea bolii ceea ce înseamnă că deja am parcurs acest pas dar ce trebuie făcut mai departe?

Ce tratament ar trebui urmat pentru îndreptarea unor greşeli şi ce se întâmplă dacă acestea nu mai pot fi corectate?

Cu siguranţă se poate face ceva şi cred că cel de al doilea pas este voinţa iar ultimul şi probabil cel mai greu dintre toate este acţiunea. Pare uşor, dar eu nu ştiu cu ce să încep, pentru că una este atunci când greşeşti faţă de cineva o dată şi te duci şi îndrepţi acest lucru şi alta este când problema se află la tine şi este în mod special legată de tine...

Când ai vrea să schimbi atât de multe dar nu poţi, iar dacă reuşeşti câteodată prin efortul depus să mişti măcar puţin săgeata în direcţia ta apare acel ceva ce o întoarce spre 180 de grade.

Deci care ar fi soluţia?

5 comments:

  1. Consider că soluţia este tăria fiecăruia şi dorinţa cu care doreşte să îndrepte acea greşeală.

    ReplyDelete
  2. Dumnezeu. daca ai reusit sa depistezi gresala si vrei sa te indrepti, cu Dumnezeu vei reusi:)

    ReplyDelete
  3. Eu cred ca Dumnezeu ne-a inzestrat cu intelepciune astfel incat noi sa alegem , sa fim capabili sa facem asta.Este drept ca Dumnezeu este solutia tuturor lucrurilor dar atat timp cat tu ai primit acest DAR de ce nu te-ai folosi de el?Roaga-te sa ai intelepciunea de a alege, de a gasi solutii nu doar tu , ci impreuna.

    ReplyDelete
  4. Credinta, credinta este solutia.

    ReplyDelete
  5. Doar cel ce doreste sa indrepte o greseala va reusi! Vointa...vointa si dorinta.

    ReplyDelete