Versetul zilei

Saturday, July 5, 2014

Dumnezeu a investit în voi!

 Sursă imagine: www.thebutterflymom.com

Sunt binecuvântaţi oamenii care au oportunitatea să fie susţinuţi de persoanele dragi în ceea ce fac sau în ceea ce îşi doresc să facă. Sunt binecuvântaţi oamenii care au pe cineva care le zice din când în când: "Eu cred în tine", oamenii care deşi întâmpină greutăţi totuşi au familia sau cineva pe care se pot baza.
Aş minţi dacă aş spune că nu am avut parte de astfel de oameni, însă la fel de mult aş minţi dacă aş spune că au fost mulţi. În realitate aceşti oameni se găsesc rar şi de cele mai multe ori drumurile lor nu merg în aceeaşi direcţie cu cea pe care o avem noi.

Totuşi, ştiu că este nevoie de încurajări, ştiu că fiecare are momente şi momente, iar încurajările nu au făcut niciodată rău ci dimpotrivă, mereu au fost primite cu braţele deschise.
Tocmai acesta este motivul pentru care prin acest articol vreau să vă încurajez!
Eu cred în voi! Chiar dacă sunteţi cititori pe care nu îi ştiu şi chiar dacă sunteţi pentru prima oară aici! Eu cred în voi! Şi nu o zic doar de dragul de a o zice, nu, o zic pentru că o şi cred. Şi cum îmi permit eu să spun asta în ciuda faptului că nu vă cunosc personal? 
Simplu. Ştiu că sunteţi oameni, că aţi fost creaţi de Dumnezeu care a investit în voi  mult mai mult decât credeţi. Ştiu că sunteţi speciali, că  fiecare zi în care vă treziţi iar inima vă bate nu este doar "o altă zi" ci este o zi în care puteţi schimba ceva, o zi în care puteţi adăuga încă un pas la visul vostru.

Sunteţi inteligenţi, aveţi un suflet, folosiţi-l!
Am să v-o spun până veţi înţelege, eu cred în voi! Pentru că voi nu sunteţi un nimeni, nu sunteţi un oarecare, voi sunteţi copii ai cerului, făcuţi de Dumnezeu, voi aveţi capacitatea necesară să faceţi orice vă propuneţi. 
Voi puteţi ierta, puteţi iubi, puteţi lupta!
Da, puteţi să faceţi toate acestea, puteţi....şi faptul că eu cred în voi poate nu are relevanţă dar există Cineva a cărui părere ar trebui să conteze mai mult, acela este Dumnezeu, El crede în voi, altfel nu aţi mai fi aici!

2 comments:

  1. Lavinia, îmi plac mult cuvintele tale! Ai mare dreptate! Știu, pentru că și eu mă tem să supăr pe cineva pentru că știu că fiecare este deosebit, fiecare este special, fiecare vine în viața noastră pentru un lucru pregătit de Dumnezeu...
    Pupici! Să ai o seară frumoasă, Lavinia!

    ReplyDelete