Versetul zilei

Tuesday, April 26, 2016

Azi se oprește Dumnezeu lângă tine

Sursă imagine: www.youtube.com

Când mergi de unul singur prin lumea aceasta mare, s-ar putea să te pierzi printre mulțimile de oameni, printre probleme și griji. S-ar putea să te trezești că porți lupte și duci poveri în spate care nu sunt ale tale, s-ar putea să ajungi printre străini și să cauți cu disperare o fărâmă de speranță. S-ar putea să te uiți în jur și să constați că singurul chip pe care îl vezi este al tău și e cam desfigurat.

Dar, nu te întrista, pentru tine, există speranță!

Azi se oprește Dumnezeu lângă tine, chiar acum te privește cu blândețe și iubire, iar vocea Lui se aude mai caldă și mai blândă ca niciodată: ”Copilul Meu, tu nu ești singur, Eu sunt chiar aici, prinde-Mă de mână!”

Brusc, întreaga lume se oprește în loc, căci însuși Creatorul ei s-a oprit lângă tine, ți-a auzit lupta inimii și ți-a văzut lacrimile din ochi. Ți-a șters chipul prăfuit și și-a întins mâna către tine. 

Nu ești dat uitării, niciodată nu ai fost. Chiar atunci când ai plâns de unul singur, chiar atunci când te-ai ascuns și ți-ai spus că nimeni nu te știe El a fost acolo și a rămas și mai târziu cu tine. 

Nu mai călători prin lumea aceasta mare de unul singur, nu te mai gândi la ruine și gunoaie. Tu, ești copil de Împărat, copil al cerului, nu mai căuta prin gunoaie ca să fii împlinit. Comoara ta nu e aici, pe acest pământ, comoara ta e în cer, la El, amintește-ți asta mereu!

Nu mai lupta de unul singur, nu mai purta lupte care nu îți sunt menite, nu mai căuta lucruri care nu te vor împlini! Predă-i astăzi inima ta Lui și vei avea o comoară mai mare decât îți poți imagina. Nu are aur, nu are argint, nu e expusă în văzul lumii, ci e în inima ta și e comoara pe care ți-o oferă Dumnezeu. 

”Prinde-Mă de mână” îți spune azi Isus, ce îi vei răspunde?

5 comments:

  1. Foarte frumos, acum in prag de sarbatori.
    Zi minunata!

    ReplyDelete
  2. O, de câte ori am crezut și eu că Dumnezeu m-a uitat, dar acum îmi dau seama că era în fiecare moment lângă mine!

    ReplyDelete