Versetul zilei

Sunday, May 7, 2017

Ascultă-ți bătăile inimii


Închide ochii. Respiră.
Nu e niciodată prea târziu să o iei de la capăt. Încă este timp să întorci pagina. Oftezi. Știi că mâine, când vei deschide ochii, te vor aștepta aceleași lucruri. Aceleași probleme se vor ține ca scaiul lipite de tine, aceleași fețe vei vedea, aceleași umbre. Știi că mâine te va durea din nou inima și ziua va fi la fel de mohorâtă ca cea de ieri, dar mai știi ceva. Ai ajuns atât de departe încât nu poți renunța acum. Ești aproape de final.

Deschide-ți inima. Respiră.
Tu știi ceva ce alții nu știu, tu știi că inimile frumoase se nasc din porțelanuri ciobite și puse la loc. Tu știi că inimile frumoase au gustat din durere pentru ca mai apoi să se poată bucura. Tu știi că inimile frumoase fac parte din culorile cerului și poartă lumină cu ele oriunde se duc. Și mai știi ceva, știi că inimile frumoase sunt imperfecte în ochii lumii, dar sunt spălate cu sânge sfânt, vărsat de Mântuitor pe cruce.

Închide ochii. Ascultă-ți bătăile inimii.
În momentul acesta, mai este o inimă care bate împreună cu a ta. Inima lui Dumnezeu. Privește spre ceruri, spre munți. Tu știi că bucuria e pe drum. Tu știi că mai ai doar puțin de așteptat.

Șterge-ți lacrimile, cerul are răspuns la rugăciunile tale, la suspinele tale, la tăcerea ta. Cerul are răspuns și în curând ți-l va da.

Sursă imagine: Pinterest

5 comments:

  1. Ce greu scrii...nu in sensul negativ!! Ci asa, cu greutate, cu esenta, cu profunzime, cu durere, dar apoi de fiecare data, cu speranta!

    ReplyDelete
  2. Inima te laudă Preaiubitul meu
    Căci îmi dai viaţă chiar de îmi este greu
    Ştiu că a Ta privire este îndreptată,
    Spre a mea fiinţă de Tine creată
    Braţul Tău puternic mă ajuta prin lume
    Prin chin şi suspine eşti Isus, cu mine

    Dimineaţa laud bunătatea Ta,
    Şi aştept, o, Domane îndurarea Ta
    Am plecat în taină, glasul mi-l îndrepţi
    Căci răspunzi la rugă, Doamne eu aştept
    Ştiu că niciodată nu mă părăseşti,
    Tu îmi aduci, Isuse, mângâieri cereşti

    Cât prin lume Doamne mă vei mai purta
    Cu a mea suflare Te voi lăuda
    Voi veşti la oameni lucrările Tale
    Şi voi trâmbiţa despre a Ta îndurare
    Cât voi fi în viaţă eu te voi slăvi,
    Până când Isuse Tu vei reveni
    De-or veni în lume vremuri de încercare,
    Nu mă vor abate de pe a Ta cărare
    Tu îmi eşti bucuria, tu îmi eşti desfarea,
    Tu eşti pacea mea Tu Isus Mesia.
    (Marta Bergheaua)

    ReplyDelete
  3. Oamenii au nevoie de oameni. Am nevoie de oameni minunati care sa imi umple sufletul, sa simt ca viata are gust datorita lor. Cate un pic de lumina din fiecare om frumos te face si pe tine sa stralucesti. Imi doresc ca oamenii sa invete ca puterea oamenilor buni si frumosi este mare si sa le caute compania, nu sa se faca ca nu ii observa.
    Micile momente frumoase pe care mi le ofera un om, poate printr-un singur gest…imi raman in suflet. Omul acela, fara sa stie, isi pune amprenta pe sufletul meu. Un zambet, o privire, o imbratisare, o vorba…daca ele contin dragoste, fericirea e garantata.
    Am intalnit oameni care m-au ajutat sa imi maresc increderea in mine si sa am curajul sa fiu eu insami. Am fost, la randul meu, un exemplu, un ajutor pentru cineva care a vrut sa fie un om frumos. In viata intalnim oameni care ne ajuta sa fim cum vrem sa fim.
    Oamenii frumosi isi asculta inima si sunt in armonie cu ea. Oamenii frumosi nu-si vand sufletele pentru lucruri. Oamenii frumosi iubesc oamenii, adevarul, cuvantul, natura, darnicia, rasaritul, zambetul, simplitatea, imbratisarile.
    Cand ti se adreseaza cuvinte frumoase…fa in asa fel incat sa le meriti!
    Simplitatea si omenia dezvaluie un suflet frumos!

    P.S. Tu...ai un suflet frumos! Esti minunata! Esti unica!

    ReplyDelete
  4. Frumoase si foarte sensibile randuri! Multa emotie transmiti, draga mea!
    O saptamana cat mai frumoasa iti doresc!

    ReplyDelete
  5. Oricât de grea ar părea viaţa, chiar zi după zi, dacă urmăm Lumina, imposibil să nu ajungem fix acolo unde ne dorim. Sau, şi mai bine, acolo unde trebuie. :)

    Weekend frumos!

    ReplyDelete