Versetul zilei

Thursday, May 4, 2017

Ziua la care visezi este pe drum


Știi, ziua la care visezi de atât de mult timp, ziua în care Dumnezeu își va aduce la îndeplinire promisiunile pe care le are față de tine? Este pe drum. Este mai aproape decât crezi.

Ziua în care va răsări soarele iar inima ți se va umple de fericire, ziua la care speri și ziua și noaptea este atât de aproape încât nici nu îți imaginezi. Mai e puțin și vine.

Dumnezeu te privește chiar acum cu bucurie, te ia în brațele lui de Tată, te strânge cu putere și îți spune: șterge-ți lacrimile, te-am auzit și îți știu luptele, sunt chiar aici, sunt lângă tine iar izbăvirea e pe drum.

Știi, oamenii care te-au secătuit de vlagă și te-au lăsat fără putere, oamenii care ți-au oprit respirația și ți-au furat fărâme din suflet au fost un test, dar l-ai trecut. Mai e puțin și va fi bine. Vor dispărea. În locul lor vor fi plantate flori de biruință.

Nu ești singur în lupta asta, niciodată nu ai fost. Dumnezeu te-a vegheat pas cu pas și o va mai face. Fii puternic, fii lumină, fii răbdător căci ziua aceea e pe drum.

Suflete curajos, ridică-ți ochii spre cer, căci de acolo vine îndurarea. În curând. În curând.

Zâmbește, mai e puțin și vine.

Sursă imagine: Pinterest

P.S. Da, era pentru tine mesajul.

4 comments:

  1. EL a venit cu mii de ani în urma,
    Ne-a oferit eterna viata tuturor.
    Unic Pastor,care-Si pazeste turma,
    Pe câmpuri verzi,si limpede izvor !

    De doua mii de ani Pastorul blând,
    Îsi cheama oile cu glas dulce,duios.
    Prezenta Sa o simti,prin Duhul Sfânt,
    Imun fata de lume,si viu pentru Hristos !

    EL îsi cunoaste oile chemându-le pe nume,
    Iar ele îl urmeaza ...neconditionat.
    Urcând spre înaltimi,departe de-asta lume,
    La pasuni verzi, Izvorul Cuvântului Viu si curat !

    ReplyDelete
  2. Nu ştiam unde să Te găsesc. Nu ştiam cum să ajung la Tine. Eu am greşit, Tu m-ai iertat şi iubit şi nu mai conta nimic. Vântul îmi aducea vocea Ta. Iarba mă atingea cu atingerea Ta. Şi în sufletul meu erai Tu. În noaptea inimii mele Te căutam. Vroiam să Te văd şi să Te mângăi. Să Te pipăi, să Te iau în braţe şi să urlu de durere că eşti cu mine. Sau de bucurie. Să mă topesc în îmbrăţişarea Ta în clipa potrivită a mântuirii mele. Nu eu Te căutam pe Tine, ci Tu mă căutai şi eu trebuia să mă las găsit. Doamne, mi-e sete de Tine!...

    ReplyDelete
  3. Iti multumesc ! Este exact ce am nevoie

    ReplyDelete