Versetul zilei

Wednesday, August 2, 2017

Concurs - intrați în joc


Dragilor, m-am gândit să organizez un concurs. Sper să vă placă ideea și să intrați în joc.

Nu știu dacă v-ați dat seama, dar prin articolul ”Numele ei era Cristina”, am început de fapt un proiect pe acest blog, un proiect prin care vreau să îi scot în față pe oamenii care au fost un model, o luminiță pentru mine și pentru alte persoane. 

Tematica concursului va merge tot spre această direcție. Sunt sigură că avem cu toții măcar un om special care ne-a influențat viața într-un mod pozitiv și de la care am învățat ceva. Fie că este vorba de un părinte, de un prieten, de un vecin, de oricine...îl putem aduce la viață, prin cerneală și hârtie. 

Ca la orice concurs va exista și un premiu, de fapt în cazul nostru va fi vorba de locul 1 și locul 2, ambele vor fi premiate, iar pe lângă aceste premii, articolele voastre vor fi publicate la mine pe blog :)

Tema: Omul special din viața ta, de la care ai învățat ceva. (Mi-aș dori să menționați în articol și ce ați învățat de la acea persoană)

Condiții de participare: domiciliu în România, vârsta minim 17 ani, respectarea tematicii și scriere cu diacritici.

Ce și cine câștigă? 
Vor exista 2 persoane câștigătoare. Articolele lor vor fi publicate pe blogul meu, plus vor primi un colet surpriză acasă. 

Data limită de trimitere este 17 august. 
Articolele se pot trimite pe acest email: laviniahumeniuc@gmail.com  va trebui să primiți confirmare.

Juriul : eu și încă 2 persoane.

Sper să participați :D Pentru întrebări sau nelămuriri vă stau la dispoziție :)

UPDATE : Dacă articolele voastre au acel ceva, sunt dispusă să premiez mai multe persoane, așa că vă rog, îndrăzniți!

10 comments:

  1. Viața înseamnă relații iubitoare şi conexiune.
    Nivelul de fericire al oamenilor se măsoară nu în averi, funcții sau posesiuni, ci în calitatea relațiilor pe care le au cu oamenii. Astfel, relațiile semnificative ne fac viața mai frumoasă. Iar dacă întâlnim oameni speciali, trebuie să ne consderăm bine-cuvântați pentru uşurătatea pe care o putem accesa cu ajutorul lor.
    Sufletul pereche este acea persoană cu care faci click din prima clipă când ai întâlnit-o. Pot apărea chiar şi certuri sau divergențe între voi, dar tot timpul, acestea sunt rezolvate şi nu fac decât să întărească relația. Chiar dacă timpul vă desparte, reuniunea e mereu intensă şi pare că timpul nici nu ar fi trecut.
    Toată lumea işi întâlneşte sufletul pereche la un moment dat în viața şi dacă nu l-ai întâlnit până acum, acesta va apărea cu siguranța.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu consider că sufletele pereche sunt de mai multe feluri, nu neapărat în dragoste, ci că sunt pur și simplu suflete cu care ai ceva aparte. Eu am avut întâlnit mai multe astfel de suflete și pot zice că am fost binecuvântată.

      Delete
  2. Replies
    1. Mulțumesc :D îmi pare rău că ești departe...singurul motiv pentru care am pus condiția cu România, e ca nu știu cum se trimite ceva pe dincolo... și prefer să merg la sigur, să nu fie incidente.

      Delete
  3. Cred că mă înscriu și eu, deja știu despre cine să scriu. :)

    ReplyDelete
  4. interesant ! felicitări pentru tema concursului !
    sper să reuşesc să scriu şi eu câteva rânduri, pentru concurs !
    weekend plăcut !

    ReplyDelete