Versetul zilei

Tuesday, August 22, 2017

Nu am strigat-o vreodată pe nume.


Articol câștigător, locul 1 la concurs. Scris de Ana- Maria. Vă invit să intrați și pe blogul ei :) http://soapteinfurtuna.blogspot.ro/

N-are să-i ridice nimeni o statuie. Lumea întreagă n-are să vadă ce persoană extraordinară e fiindcă tot ce are mai bun e ascuns de ochii lumii. Tot ce are mai bun mi-a dăruit mie, să-mi rămână în inimă pentru totdeauna ca un secret între noi două. Nimeni nu ştie cât de multe sacrificii a făcut, cu câtă blândeţe şi înţelepciune m-a învăţat să stau în picioare.

Cândva credeam că ştie totul. Credeam că ea are răspunsul corect pentru orice problemă, că ajunge doar să o întreb. Am crescut şi am văzut că nu e aşa. Şi totuşi, acum mai mult ca niciodată, nu încetez să mă minunez când mă uit la ea. Nimeni nu-i va cere vreodată să ţină un discurs motivaţional, dar nu e nimeni pe pământ ale cărui cuvinte să mă aline ca ale ei. 

E omul care mă învaţă zi de zi ce înseamnă cu adevărat să fii o persoană puternică. Îmi arată cum adevăratul curaj stă în a-ţi duce tăcut luptele, cum să îţi întăreşti credinţa uitându-te dincolo de aparenţe şi mă face să mă rog să primesc măcar jumatăte din dragostea şi răbdarea ei faţă de ceilalţi oameni şi ştiu că voi fi un om bun.


Încă de când pentru mine nu exista alt cuvânt pe lume, am strigat-o. I-am spus „mama” şi de atunci nu a avut nevoie de nume pentru mine. Sunt milioane de mame în lume, dar numai una contează cu adevărat pentru mine. Nu cred că voi putea face vreodată ceva să-i mulţumesc suficient pentru că mi-a dăruit lumea întreagă şi mi-a arătat că mult mai de preţ decât succesul (în orice fel e definit el de oameni) e o inimă iubitoare şi nişte braţe în care te poţi simţi în siguranţă. 

Sursă imagine: Pinterest

P.S. Urmează să trimit și coletul curând.

7 comments:

  1. Intuiam înca din primele cuvinte ca povestea este despre MAMA. MAMA este cel mai minunat si sublim dar al copiilor,oferit de Dumnezeu aici prin aceasta 'vala a plângerii',iar atâta timp cât stim sa-i pretuim iubirea,cinstind-o si ascultându-i sfaturile,vom cunoaste si trai fericiti si binecuvântati de TATAL ceresc,care iubeste MAMELE AUTENTICE ce traiesc si umbla in ascultare si iubire neconditionata fata de EL.
    Fiti binecuvântate,MAME DRAGI,ADEVARATE !

    ReplyDelete