Versetul zilei

Friday, January 18, 2013

Cu Dumnezeu în fiecare zi...

Cum ar fi dacă am merge prin viaţă luându-L pe Dumnezeu cu noi în fiecare zi, dacă atunci când am deschide ochii primul nostru gând ar fi la El, la faptul că ne-a mai dăruit încă o zi frumoasă sau poate rea, din viaţă pe când pentru alţii s-a încheiat?
Cum ar fi dacă am lăsa fiecare eşec, fiecare grijă şi fiecare persoană iubită în braţul Său şi nu ne-am mai îngrijora atât de mult pentru lucruri care nu fac decât să ne streseze şi să ne umple de amărăciune? 
Dacă atunci când s-ar ivi o problemă nu ne-am mai chinui atât de mult timp să o rezolvăm singuri fără să ajungem la rezultatul dorit şi ne-am duce să o împărtăşim cu Dumnezeu ca şi unui prieten de nădejde...
Cred că  mergând în drumul nostru cu El în fiecare zi nu ne-ar mai fi atât de greu să observăm partea frumoasă a vieţii şi ne-ar fi mai uşor să o dăm pe cea rea la o parte, să ne dăm seama că nu suntem chiar atât de singuri pe cât avem impresia şi că mai sunt şi alţi oameni care au nevoie de o îmbrăţişare caldă şi de o mână de ajutor.

Cu Dumnezeu în fiecare zi viaţa este mai frumoasă, de ce să nu alegem să mergem împreună cu El?

10 comments:

  1. foarte frumos, niste cuvinte foarte sublime. Da , ar fi frumos, viata ar fi altfel, daca ne-am lasa viata in mainile Lui, daca ne-am opri putin din alergarea nebuna prin lumea asta si am apleca genunchii in fata Lui , impartasindu-I adancile noastre suferinte ce ne apasa.

    ReplyDelete
  2. Asta e Calea...Tao...minunate ganduri si frumos exprimate.

    ReplyDelete
  3. Vrei, nu vrei, cu Dumnezeu mergi permanent. Dumnezeu este in tine, fiinta omeneasca! hiar si in Biblie este scris ca ,,omul este Dumnezeu"!!! Trebuie sa constientizam insa acest aspect in mod permanent. Nu trebuie sa ne imaginam ca Dumnezeu este in afara noastra. Asta a fost si este eroarea fatala a omenirii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In biblie nu scrie ca omul este Dumnezeu, chiar as vrea si referinte daca tot spui asta!

      Delete
  4. Sa lasam totul in grija lui Dumnezeu...usor de zis, dar de facut este mai greu, si o stim din experiente, poate de vina este faptul ca privim prea mult la noi insine si la problemele noastre.
    Este superb ce ai scris si foarte adevarat, adica ideal. Te apreciez mult pentru ca scrii foarte frumos despre lucrurile spirituale pe care sufletul nostru le traieste zilnic. Fii binecuvantata!

    ReplyDelete
  5. Se pare ca avem aceeasi indoiala in ceea ce-i priveste pe oameni: De ce nu alegem sa mergem cu Dumnezeu? Poate pentru faptul ca detinem puterea peste noi si putem face ce dorim dar gresim amarnic. Viata este simpla si minunata, dar omul o complica prin ceea ce face si o distruge cand alege sa mearga fara Dumnezeu.

    ReplyDelete
  6. Ar trebui sa gandim mai mult aceste lucruri!

    ReplyDelete