Versetul zilei

Monday, March 25, 2013

Nu vă strângeţi comori pe pământ!

Ce este viaţa? 
O licărire de speranţă oferită gratuit tuturor oamenilor.
Dumnezeu nu a venit să întrebe pe nimeni dacă doreşte să aibă viaţă sau unde vrea să trăiască, El a ales toate detaliie, perioada în care te-ai născut, locul în care trăieşti şi altele.
El a dat viaţa după cum a dorit şi cred că tot Dumnezeu este singurul care are dreptul să ne ia viaţa, nu oamenii, nu noi înşine pentru că nu deţinem această putere.

Viaţa este o lumânare care pâlpâie atâta timp cât are flacăra aprinsă, dar dacă vine un vânt puternic sau un strop de apă ea se stinge.
Nimeni nu ştie când este momentul în care inima sa va înceta să mai bată, nimeni nu ştie în care zi Dumnezeu va spune : "stop, a venit momentul ca tu să te opreşti".
Şi atunci nu va mai conta cine ai fost pe acest pământ, unghiul din care te-au privit şi te-au catalogat oamenii va fi aproape invizibil.

Nu vor conta banii tăi, hainele tale, nu vor conta nici şcolile pe care le-ai absolvit sau ce popular ai fost, ci va conta ce ai făcut pentru Dumnezeu, cum ai fost faţă de cei săraci, faţă de cei care aşteptau să le întinzi o mână de iubire.

(" Şi oricine va da de băut numai un pahar de apă rece unuia din aceşti micuţi, în numele unui ucenic, adevărat vă spun că nu-şi va pierde răsplata" Matei 10: 42

Cât din timpul tău l-ai acordat altora? 
Şi asta nu ca să îi jigneşti, sau ca să râzi de ei ci ca să le fii un adevărat prieten, un părinte, un înger bun?

"Nu vă strângeţi comori pe pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina, şi unde le sapă şi le fură hoţii; ci strângeţi-vă comori în cer, unde nici nu le mănâncă moliile şi rugina, şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură.  Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră." Matei 6:19, 20, 21

6 comments:

  1. Salutari, Lavinia!
    Un om ramane sarac daca strange doar pentru el:)
    O seara placuta!

    ReplyDelete
  2. Cat de frumos poti sa scrii de fiecare data :x Asa cum am mai spus: Imi place locul acesta, gasesc doar caldura, pace si armonie :)

    Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti si sa fie alaturi de tine la fiecare pas al vietii si sa te ocroteasca.

    ReplyDelete
  3. ultimul citat ajunge acolo unde trebuie :)

    ReplyDelete
  4. " Ce este viaţa?
    O licărire de speranţă oferită gratuit tuturor oamenilor."...o definitie mai buna ,nici ca se putea.Ai foarte mare dreptate!.

    ReplyDelete
  5. Ce blog frumos...singur e realizat de o fata..

    ReplyDelete