Versetul zilei

Saturday, January 28, 2017

Ce apreciază băieții la o fată

Sursă imagine: Pinterest

Știu că noi, fetele de multe ori suntem nesigure. Nu știm să ne apreciem la adevărata noastră valoare și începem să ne găsim tot felul de defecte, mai ales atunci când vine vorba despre un ”el” de care ne place. 
Ni se pare că noi suntem cele mai urâte, că trebuie să mai slăbim un pic, sau să ne mai punem puțin machiaj pe față și poate așa vom ajunge și noi la nivelul la care ni se pare că trebuie să fim. 

Am pus câtorva băieți, aceată întrebare: ”Ce apreciezi tu la o fată?”. Haideți să vedem ce au răspuns. 
  • Cristian - Să fie modestă, sinceră, simplă, într-un cuvânt, naturală. Să fie cu frică de Dumnezeu, să nu fie egoistă, să știe să se bucure de fiecare moment. Să fie feminină. De obicei toate lucrurile astea se pot vedea în ochii ei. Și partea frumoasă este că ochii, privirea, rămân la fel până la bătrânețe.
  • Andrei M. - În principal zâmbetul. O persoană care atunci când îți vorbește cu zâmbetul pe buze îți transmite bucurie, indiferent că e persoana iubită sau o fată de pe stradă care te întreabă unde-i gara. Apoi, felul în care vorbește și simțul umorului. Și prin simțul umorului nu mă refer să zică bancuri mereu ci să știe să povestească ceva pe un ton pozitiv, nu plicticos.
  • Florin - Să fie cuminte, sinceră, bună la suflet, frumoasă. Să îl aibă pe Dumnezeu. 
  • Emanuel -  Ambiția, zâmbetul, buna dispoziție a lor care te binedispune și pe tine ca băiat, fericire lor care se transmite, dorința lor pentru activități fizice precum plimbările cu bicicleta sau urcatul pe munte, înțelepciunea lor. Apreciez momentul în care o fată îți face complimente, momentul în care simt că e singura persoană care mă susține. Apreciez încrederea ei în mine, punctualitatea, momentul în care mă face să mă simt important pentru ea. Apreciez aspectul ei îngrijit, faptul că e o fire prezentabilă, faptul că poate fi o doamnă atunci când este nevoie și nu mă face să mă simt prost în fața altor oameni. 
  • Arpy - Să fie credincioasă, să fie diferită de lume prin îmbrăcăminte. Să fie modestă, liniștită, înțeleaptă. Îmi place o fată care este naturală. 

                P.S. Băieți, stați pe aproape. Va urma un articol și pentru voi. 

                17 comments:

                1. O femeie este femeie atunci cand iubeste! Iar cand iubeste cu adevarat...barbatul ii simte toata fiinta ei si ea devine ceea ce isi doreste barbatul. Totul depinde de barbat. Cum este trupul(barbatul), asa si sufletul(femeia).

                  ReplyDelete
                2. Frumoase şi încurajatoare gânduri! Văd că au pus destul de mult accent pe partea spirituală ceea ce pare greu de crezut în ziua de azi. Dar îmi dau seama că oamenii încă mai pun preţ pe suflet :)

                  ReplyDelete
                3. Sa stii ca eu doar le-am adresat aceasta intrebare si le-am zis ca va fi vorba de un articol. Nu le-am dat o anumita directie spre care sa mearga, asadar, decizia a fost a lor, de a alege altceva mai presus decat fizicul. Uite ca inca sunt si astfel de baieti.

                  ReplyDelete
                  Replies
                  1. Tocmai de asta mă bucur tare mult că mai există astfel de băieţi. Tot respectul pentru ei şi să-şi găsească suflete pe măsură. :)

                    Delete
                4. Secțiunea cu slăbitul pare o Misiune Imposibilă ;)

                  ReplyDelete
                5. Pare greu de crezut ca se mai gasesc si barbati pe care sa ii intereseze la o femeie partea spirituala.

                  ReplyDelete
                  Replies
                  1. Ar fi ciudat daca nu i-ar interesa...pentru ca o relatie nu se construieste doar cu un fizic frumos.

                    Delete
                6. asta apreciaza, deseori uita de aspectul acesta :)

                  ReplyDelete
                  Replies
                  1. Hmm...nu stiu ce sa zic. Tind sa cred ca exista si oameni care isi amintesc.

                    Delete
                7. Ai prieteni faini. Dar te asiguri ca pentru multi barbati si alte lucruri sunt prioritare.

                  ReplyDelete
                  Replies
                  1. Da, cred asta. Insa la fel de mult cred si in acei putini oameni care fac diferinta. As vrea sa ma axez pe ei.

                    Delete
                8. Hei, sunt din nou aici. Am citit și articolul acesta și mi-a plăcut mult. Băieții cărora le-ai adresat întrebarea par destul de sinceri și maturi - n-am văzut să zică vreunul că apreciază „un eyeliner bine conturat” sau „o nuanță puternică de ruj”. :)
                  Sigur că aspectul contează, chiar dacă nu la fel de mult ca și portretul moral. Dar mi se pare că devenim din ce în ce mai preocupate de fizic - fizic și iarăși fizic! Când că unele fete se machiază - impecabil, ce-i drept - și se poartă ca niște... nu știu cum să mă exprim în momentul ăsta! Niște fete mai puțin fete. Bârfesc (la nivelul la care pare că ăsta-i hobby-ul lor principal, cea mai mare pasiune și plăcere) și se dau în spectacol, crezând că prin injurii și scene de „sunt cea mai tare și zbier foarte tare, pot să le umilesc pe celelalte și să mă iau la trântă cu cineva” sunt mai bine, ei bine, când văd așa ceva, mi-e silă. Și în același timp, parcă te și întristezi. Parcă din memoria noastră se cam șterge uneori simplitatea, educația, aspectele care fac o fată să fie rafinată... Dar exact asta este, educația. O fată care citește, se cultivă, căreia îi pasă cu adevărat de ea însăși și, mai ales, Îl are pe Dumnezeu, sunt sigură că își va păstra adevărata valoare (oricâte defecte ar avea și ea).

                  ReplyDelete
                  Replies
                  1. Da, sa stii ca si eu am fost placut surprinsa, speram intr-un fel sa se duca spre acest aspect cu aprecierile insa ei au ales pana la urma...

                    Exista si astfel de fete, dar pana la urma fiecare alege in dreptul sau cum sa fie si cum sa se comporte. Da, uitam de ceea ce e mai frumos de fapt si e pacat...

                    Delete