Versetul zilei

Monday, January 2, 2017

Visul meu are 7 ani

Sursă imagine: internet

Acum 7 ani am pășit pentru prima oară în această lume a scrisului. Nu m-am gândit să scriu, nu m-am gândit că aș putea avea ceva de zis, ceva care să merite să fie citit și de alte persoane. Acum 7 ani am pășit pentru prima oară în Blogosferă dar nu cu gândul să îmi aștern creațiile ci cu gândul de a publica istorioare, citate și alte lucruri care mi se păreau frumoase.

Înainte de blog scriam doar în jurnal.

Într-o zi am simțit că am ceva de spus, am avut un impuls de un moment și am deschis o pagină albă. Cuvintele mi-au ieșit stângace, nici nu prea știam ce fac dar am simțit că trebuie să o fac. Acum 7 ani s-a născut primul meu articol și de atunci, din momentul în care am scris prima dată nu am mai putut să fac pași înapoi.

Știu că pe aici sunt mulți oameni care scriu. Aș vrea să vă spun că ați primit un dar. Nu oricine poate scrie. Știu că nu prea pare așa, că uneori să scrii ce simți poate părea banal, dar nu și pentru mine și nici pentru tine.

Eu când scriu sunt într-o lume a mea. Cuvintele pur și simplu ies de undeva din inimă și să așează aici. Acum 7 ani, întâmplător am dat de un vis, acela de a scrie, și m-am prins bine de el iar visul meu a continuat să crească mare. Visul meu are 7 ani acum, e prezent prin tine, prin acest blog. Poate în viitor voi reuși să public și o carte...mi-aș dori și acest lucru.

Scrisul e un dar. Dacă îl ai apreciază-l, nu oricine îl are, transmite ceva care să aibă valoare, fă-l să crească, nu îl irosi.

Cineva mi-a spus odată ceva de acest gen: și eu simt ce simți tu, dar nu aș putea să o descriu atât de bine. Iar acea persoană nu a fost singura. Uneori mi se părea că oricine poată să scrie. Un prieten de al meu, a avut și el un blog...aș spune că scria chiar frumos, dar s-a lăsat. Știi ce mi-a dezvăluit mai târziu? Că îi lua o oră să lege 3 fraze. Trebuia să se chinuie și să se gândească și să lege cuvintele, ca să facă să iasă ceva...

Prinde-te de visul tău și crede că e special, crede că e doar al tău și crești împreună cu el!

Le mulțumesc celor care mă citesc și cred în mine, îi mulțumesc lui Dumnezeu care a făcut posibile toate acestea și mi-a dat acest talant, pe care sper să îl folosesc cum îi place Lui.
Le mulțumesc celor care își opresc din timpul lor să îmi lase câte un gând frumos!

La mulți ani, blogulețului meu! Mi-l imaginez deja ca pe un copil de 7 ani ce trebuie dat la școală.

24 comments:

  1. La cât mai multe postări frumoase!

    ReplyDelete
  2. La multi ani blogului, sa ii umpli filele cu veselie, bucurie, si tot ce simte o inima! Fa sa sporeasca talantul ;p

    ReplyDelete
  3. Ai fost un exemplu pentru mine, si in ceea ce priveste scrisul, dar si in ceea ce priveste perseverenta de care ai dat dovada. Faptul ca ai continuat sa faci acest lucru a adus binecuvantare atat pentru tine, dar si pentru cei ce au citit. La multi ani tie si blogului! Avem nevoie de cuvinte alese cu grija precum cele pe care tu, cu multa maiestrie le folosesti. Fii mult binecuvantata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să știi că nu m-am gândit la asta...adică nu mi-am imaginat așa ceva, dar dacă am putut să fiu un exemplu mă bucur. Multumesc frumos! La multi ani si tie, căci si tu ai gânduri de încurajare si de trezire! Fii binecuvântată!

      Delete
  4. Scrisul este un talent.Unii il au,altii nu.Te poti exprima minunat verbal,dar in scris sa fi stangaci.Am cunoscut cateva persoane,destul de comune,cu un talent scriitoricesc extraordinar.Pacat ca nu sunt constienti de acest"HAR".E placut sa comunici cu altii in scris.Eu iti urez sa te tii de scris pana peste 70 de ani.Un an bun si rodnic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, așa este. Sunt sigură că o să devină și acele persoane conștiente la un moment dat. Și eu cunosc o persoană care are acest dar, însă are impresia că poate oricine să facă asta...

      Mulțumesc frumos! Am zâmbit :D 70 ani de pare așa mult.

      Delete
  5. La Multi Ani, Lavinia!
    Tie si blogului tau! Sper sa-ti indeplinesti toate visurile tale dragi, asa cum ne dorim fiecare dintre noi.
    Cred ca ceea ce e important este sa realizam acele activitati care ne plac si ne cresc. Si cu cat le descoperim mai devreme e minunat.
    Spor in tot ceea ce faci. Un nou an frumos si vesel!
    Cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc! Și eu îți doresc la fel ție, să îți îndeplinești dorințele și visele, și să ai parte un an frumos!

      Delete
  6. La multi ani Lavi! Sa ai un an minunat, chiar si fara nicio rezolutie! :))La cat mai multe postari draga mea!
    Sa fie un an bun pentru toata lumea!:)

    ReplyDelete
  7. La multi ani si "bloguletului "tau care traieste prin tine. Si prin tine se rvarsa si darul de la Domnul care transmite multora mustrari, bucuriii, care fac astfel in cat existenta noastra sa aibe sens si culoare. Te salut in noul an cu inegalabila definitie a dragostei ce o gasim in 1 Corinteni capitolul 13
    http://www.ebible.ro/biblia/romana-diacritice/cornilescu/corinteni-1/13/
    Cu drag Carmen

    ReplyDelete
  8. La mulți ani blogului tău și multă inspirație de la Dumnezeu în continuare!

    ReplyDelete
  9. Fii binecuvantata! Iti doresc un an binecuvantat! Isaia 45:2,3(Gina)

    ReplyDelete
  10. Fii binecuvantata iti doresc un an binecuvantat isaia 45:2,3

    ReplyDelete
  11. Sa-ti traiasca si sa creasca,înspre Patria cereasca,sa îl urmarim cu dor,chiar si când va fi major !
    La Multi Ani visului tau,sa ti-l creasca Dumnezeu,s-ajunga desavârsit si de cât mai multi iubit (citit) !

    ReplyDelete
  12. La mulţi ani, Lavinia !
    Toate cele bune să te însoţească în Noul An !

    ReplyDelete
  13. La mulți ani blogului, la mulți ani ție!
    Ai făcut o treabă bună în ăștia 7 ani, să scrii mai departe :)

    ReplyDelete
  14. Scrii foarte frumos şi mai ales foarte profund. Gândurile tale inspiră la reculegere, la meditaţie, la introspecţie, la autoeevaluare, aş zice. :) Bine ai făcut că ai creat acest blog. Nimic nu este întâmplător şi cred că mulţi dintre cei care te citesc au nevoie de gândurile tale uneori. :)

    La mulţi ani blogului tău şi un an minunat îţi doresc!

    ReplyDelete
  15. Frumos blogul tau!
    7 ani inseamna ceva...frumos si pentru mine:)

    ReplyDelete