Versetul zilei

Monday, March 4, 2013

3 ani...

Nu-mi vine să cred că au trecut trei ani de când am început să scriu pe acest blog, îmi amintesc şi acum primele zile în care nu ştiam să umblu pe el şi mă enervam foarte tare, îmi amintesc ce impresionată am fost atunci când am văzut pentru prima oară un blog şi cât mi-am dorit să am unul. Aveam aşa multe de spus şi îmi petreceam tot timpul în colţul ăsta uitat de lume. Ţin minte bucuria cu care am primit prima vizită şi primul comentariu, şi cum încet am descoperit o lume virtuală cu bune şi cu rele...Ţin minte şi momentele în care am vrut să abandonez totul dar nu am putut. Au fost zile în care nu-mi venea să cred că am atât de mulţi cititori, zile în care luptam pentru trafic sau pentru altele. Astăzi, am senzaţia că blogul meu este un colţ abandonat peste care s-a aşternut praful, un loc care altă dată era plin de oameni iar acum e gol şi fără bucurie, fără inspiraţie...Să mă întreb ce s-a întâmplat cu mine? Mă schimb, şi pe măsură ce trece timpul parcă am tot mai puţine de spus...
Am ajuns înapoi de unde am plecat, dar nu mai vreau să ajung unde eram înainte...Nu vreau să mă mai chinui lăsând comentarii în fiecare zi şi petrecându-mi timpul aici mereu, vreau doar să scriu atunci când simt că am ceva de spus, şi să las comentarii doar dacă am neapărat ceva de menţionat...
N-am să uit niciodată câteva persoane minunate pe care le-am întâlnit aici...n-am să uit de mine, cea care cândva şi-a aşternut gândurile în această căsuţă virtuală.La mulţi ani blogului meu! :)) :D

12 comments:

  1. la multi ani cu inspiratie si lucruri frumoase de spus blogului tau!

    ReplyDelete
  2. Ca de obicei, de fiecare data cand vizitez acest "colt prafuit",asa cum l-ai numit tu, eu simt pace, caldura si iubire. Tot ceea ce scrii aici, scrii pentru tine si pentru cei care doresc cu adevarat sa te citeasca, nu pentru cei care iti scriu un comentariu, obligati, pentru faptul ca si tu le-ai lasat lor comentarii.
    Ma bucur foarte mult ca s-au adunat 3 ani in care ne-ai incantat pe toti cu cele mai frumoase si sincere ganduri, si ne-ai invatat foarte multe lectii de viata.
    De fiecare data cand am intrat aici si am citit ceva, am avut decat de invatat. Au fost zile in care nu gaseam solutii la anumite probleme, dar citind ceea ce ai scris aici, am gasit mai mult decat o rezolvare.
    Eu sunt de aproape 2 ani in blogosfera, deci nu-ti stiu blogul de la prima postare, dar blogul tau a fost printre primele bloguri peste care am dat, imediat dupa inscriere si ma bucur ca pot spune ca din acel moment te-am urmarit cu drag si ti-am citit fiecare gand.
    Eu iti doresc tot binele din lume, sa nu te lasi niciodata de scris si niciodata sa nu renunti la blog, sa-ti multumesc pentru fiecare incurajare si pentru faptul ca m-ai sustinut de fiecare data in tot ce am facut, iar blogusorului tau ii urez LA MULTI ANI! si cat mai multe postari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viorel, multumesc pentru acest comentariu, cuvintele tale ma incurajeaza sa continui sa scriu! >:D<

      Delete
  3. Si la mai multi inainte de acu' incolo :D ...
    Keep it up ... never give up, never give in ... just keep on goin'!

    ReplyDelete
  4. La multi ani blogului si autoarei lui!
    Decizile pe care tocmai le-ai luat cred ca sunt corecte. Este normal sa te schimbi, fiecare eveniment din viata lasa o amprenta asupra noastra, cred ca te-ai maturizat mai mult. Blogul tau este in topul celor preferate de mine, chiar daca reusesc sa intru mai greu. Faptul ca scrii sincer si din inima se simte. Continua tot asa! Dumnezeu sa iti dea cuvintele cele mai potrivite, ca pe niste intrumente cu care sa lucrezi spre cinstea Numelui Sau!

    ReplyDelete