Versetul zilei

Monday, March 4, 2013

Abandonare.

O cunosc, e o persoană luptătoare care nu se lasă bătută niciodată dar acum, pare mai tristă ca oricând, are sufletul rece şi bătut de vânt. Se simte ca o frunză vestejită ce moare în fiecare toamnă şi reînvie în fiecare primăvară, dar anul acestea e sleită de puteri, nu mai are gânduri pozitive şi nici aripi să zboare, cineva i le-a tăiat însă ea nu şi-a dat seama în ce moment s-a întâmplat acest lucru. 

O cunosc, dar chiar şi mie mi-e destul de greu să o recunosc după ceea ce este acum, se întreabă şi ea de multe ori când s-a schimbat atât de mult, când şi de ce, dar nu are răspuns, nu ştiu dacă va avea sau nu.
Parcă începe să se stingă, azi a mai pierdut încă o boabă de speranţă şi e hotărtâtă să abandoneze totul, parcă îmi devine străină, parcă se răceşte, o simt, eu sunt aici dar nu-i pot veni în ajutor, pentru că şi eu mă schimb odată cu ea, ea mă determină să devin inuman.

Cine , ea? Nu, nu o cunosc, poate am cunoscut-o cândva, ceea ce totuşi e ciudat pentru că persoanele de care ştiu eu sunt cele care mă ţin lângă ele şi îmi oferă căldură, dar ea, e goală, nu mai are nimic pe dinăuntru, deci, nu, nu o cunosc, e o străină pentru mine.

 Semnat Sufletul.

9 comments:

  1. Niciodata sa nu renuntam. Profesoara mea de limba engleza spunea: " a renunta la ceva ce iti doreste sufletul inseamna sa-l omori treptat, fiindca primul pas ce nu trebuie facut este renuntarea"

    ReplyDelete
    Replies
    1. imi place mult ce zice profesoara ta :D am sa notez in agenda la mine:D

      Delete
  2. nu abandonez doar am obosit sa ma lupt cu morile de vant,parca i-mi pun singura bete in roate sau parca sunt sabotata psihologic,nu stiu ce se intampla cu mine,poate vremea e de vina?

    ReplyDelete
  3. nu abandonez doar am obosit sa ma lupt cu morile de vant,parca i-mi pun singura bete in roate sau parca sunt sabotata psihologic,nu stiu ce se intampla cu mine,poate vremea e de vina?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. da..:-? o parte din mine. cea pesimista,

      Delete
  5. Intr-adevar e ingrozitor sa fii abandonat si sa vezi pe cineva abandonat,dar uneori e doar o etapa.

    ReplyDelete