Versetul zilei

Wednesday, April 2, 2014

Nu renunţa!

 
Sursă imagine:cristinaistrati.com

 Nu renunţa la credinţă!
Chiar dacă de multe ori vin valuri asupra ta şi eşti izbit de stânci, nu renunţa la credinţă, Dumnezeu este cu tine la fel cum a fost şi cu fiul său când a murit pe cruce, chiar dacă acesta părea părăsit, Dumnezeu Tatăl era cu El.
Nu renunţa la zâmbet!
Se spune că cea mai frumoasă podoabă a ta este zâmbetul, fie că eşti bărbat sau femeie, fie că eşti tânăr, copil sau bătrân, zâmbetul este cel care arată tot ce ai tu mai frumos, te pune în valoarea, nu renunţa la el nici măcar atunci când lacrimile îţi inundă faţă.
Nu renunţa la iubire!
Nu contează de câte ori inima ţi-a fost rănită de către oameni, tu continuă să iubeşti, continuă să dai câte o fărâmă din inima ta, pentru că iubindu-i pe alţii te iubeşti pe tine, iubindu-i pe alţii , îl iubeşti pe Dumnezeu. Aminteşte-ţi că fără iubire viaţa nu are nici un sens.
Nu renunţa la iertare!
Iertarea este nobilă şi numai un suflet îmbrăcat în pace poate să o ofere cu adevărat, a ierta înseamnă a da uitării acel rău care ţi s-a făcut indiferent de cât de mare a fost. Niciodată să nu oboseşti iertând, niciodată să nu renunţi la iertare, pentru că fără ea ţi-ai face rău şi ţie şi celor care aşteaptă iertarea ta. Aminteşte-ţi că eşti om şi că şi tu la rândul tău ai fost iertat de oameni şi de Dumnezeu.
 Nu renunţa la lupta vieţii!
Indiferent de câte ori ai căzut, indiferent de câte ori ai luat-o de la capăt, nu renunţa la lupta vieţii, la lupta cea bună, aminteşte-ţi că răsplata te aşteaptă la capăt, şi nu vine de la oameni, ci vine de la Dumnezeu.

14 comments:

  1. Din păcate, ni se întâmplă să uităm de toate acestea... Trebuie, totuși, să ne revenim! Doar suntem luptători.

    ReplyDelete
  2. sfaturi bune si esentiale! never give up never surrender! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ar trebuie sa ni le spunem de fiecare data cand ne uitam in oglinda.

      Delete
  3. Offf, incerc din rasputeri dar toate ma indeamna sa renunt.

    ReplyDelete
  4. Sa renunti inseamna pierderea credintei, sa continui este un act de curaj.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZBxQWVldmQ8

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e...
      Am sa ma uit pe youtube, :D sa vad ce link mi-ai lasat.

      Delete
  5. E greu , tare greu sa nu renunti cateodata... Mie imi e frica ca nu cumva sa renunt vreodata in special la credinta , pentru ca de la ea e o sansa ca toate celelalte sa revina inapoi in inima ta in caz ca au fost pierdute sau ratacite .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie mi-a fost frica ca am sa renunt la credinta, dar nu trebuie sa ne fie frica... trebuie doar sa fim atenti pentru ca El e acolo...

      Delete
  6. Multumesc de sfaturile excelente, Dumnezeu sa ne ajute sa nu renuntam pana la capat :)

    ReplyDelete