Versetul zilei

Saturday, August 18, 2018

Șterge-ți lacrimile și crede

Este momentul să îți ridici privirea sper cer. Să încetezi să mai plângi și să ieși din starea de jale care ți-a cuprins inima. Știu, știu că te doare, că oamenii nu te înțeleg și că nu mai poți. Dar, ascultă-mă, tu ești un învingător. Ai puterea să o iei de la capăt, știi de ce? Pentru că nu ești singur. Tu l-ai îmbrățișat pe Dumnezeu și ai mers alături de El în fiecare clipă. Așa că da, poți totul în Hristos. Poți să te ridici și să pășești din nou cu încredere.

Este momentul să realizezi cât de important ești. Lumea din jurul tău are nevoie de tine. Da, datoria ta este să luminezi, să îndrepți suflete către cer, să aduci soarele în inimi și să pui zâmbete pe chipurile întunecate. Haide, nu mai plânge. Șterge-ți lacrimile și crede. Crede că Dumnezeul căruia i te rogi, lucrează deja la cauzele tale și te poartă pe brațele Lui. El plânge alături de tine și nu te lasă pradă deznădejdii. 

Haide, oferă azi o îmbrățișare, căci știi, tu nu ești singurul care suferă. Lângă tine sunt mii de suflete care au nevoie de o mângâiere, de un cuvânt spus cu blândețe și de o strângere în brațe. Poate oamenii nu te-au înțeles, nu te-au iubit și nu au dorit să îți mângâie rana, ci au pus sare pe ea. Dar știi ceva? Iartă-i. Tu nu fi ca ei. Arată-le că tu ești bun. Că inima ta sângerândă dorește să iubească, să ierte și să mângâie. 
Tu poți mângâia. Pentru că inimile ce trec prin durere știu să se ridice, să se refacă și să aibă grijă de alte inimi. Nu, nu prin puterea lor, ci prin Isus Hristos, Dumnezeul în care își pun încrederea. El poartă bătălia alături de tine, El te ridică, El îți dă putere și tărie. Așa că haide, mai luptă puțin. 

E nevoie de tine pe front, ce spui, inimă? Te ridici și continuăm ce am început?

Sursă imagine: Pinterest

No comments:

Post a Comment