Versetul zilei

Sunday, April 3, 2011

Omuletii grabiti...

E inca o seara din luna aprilie ,iar eu privesc din treacat omuletii grabiti ce trec pe strada.Unii mai fericiti , altii mai incruntati, dar aproape toata lumea se grabeste, toti merg intr-o anumita directie, toti au un anume stil , toti sunt diferiti.Eu ma uit din masina, ii privesc tacuta, si trec ca un om invizibil pe langa ei.
 
Iar apoi ma abat gandurile si ma duc prea departe ca sa ma mai gandesc la lumea din jurul meu, ma apuca grijile, si teama zilei de maine ma infioara dar nu uit ca deasupra noastra exista Dumnezeul cel atotputernic, un Dumnezeu al minunilor care poata schimba inimi.Ma gandesc ca El cunoaste ce este in inima fiecarui trecator, stie El ce este atat  in inima celui pe a carui obraz curg lacrimi cat si in inima celui pe a carei fete exista un zambet...

Pentru El omuletii de pe strada ce merg grabiti nu sunt niste simpli trecatori ci sunt persoanele la care El se gandeste in fiecare clipa, persoane pe care El doreste sa le vada fericite dar pe care le trece prin suferinta ca sa le prelucreze, pentru ca sa poate sa ajunga acasa, sus in cer, la Tatal lor, Dumnezeu. Astazi unul dintre omuletii grabitit am  fost si eu la fel cum poate ai fost si tu , si poate ca si pe mine si pe tine  ne-a privit cineva din masina , dar mai mult decat atat ne-a privit si ne priveste in continuare Dumnezeu,El ne calauzeste pasii din umbra, fara ca noi sa il vedem.

7 comments:

  1. ne modealaza frumos asa incat sa ajungem alaturi de el...dar uneori apar zgarieturi pe fata noastra frumos slefuita..si alteori..ne spargem cu totul

    ReplyDelete
  2. Omuletule...in ochii Lui Dumnezeu tu esti mai mult decit un omulet...esti o persoana atit de importanta ca Dumnezeu a trimis ce a avut mai bun in cer- jos pe pamint pentru tine...si nici un fir de par din cap nu-ti cade fara stirea Lui...
    :)

    ReplyDelete
  3. si eu sunt un omulet grabit :D .. , dar stiu ca acolo sus exista un DUmnezeu :) care ma face fericita si are grija de mine .

    ReplyDelete
  4. Un final perfect... raportat la intreaga postare...

    ReplyDelete
  5. Cred ca fiecare trecator poarta o comoara in suflet dar si o sarcina in spate, mai usoara sau mai grea.Cum a dat Domnul fiecaruia.
    Te pup scumpica mea!

    ReplyDelete
  6. Lavinia esti frumoasa ca o evanghelie deoarece acelasi spirit divin isi gaseste bucurie si placere si in inima ta, lasand amprente uluitoare asupra cuvintelor... :)

    ReplyDelete
  7. De multe ori insa, nu ne gandim ca in afara de cei de langa noi care poate ne privesc, mai e Cineva sus care cu adevarat se uita la noi si o face pentru noi, dar tu te-ai gandit si cu siguranta si multi altii dintre noi.:)

    ReplyDelete