Versetul zilei

Sunday, September 18, 2011

Bagajul vietii!

Viata este plina de bagaje nefolositoare pe care le taraim zi de zi dupa noi. Exista ura, tristete, deznadejde, teama, invidie, egoism, si in fiecare zi le bagam intr-un mic cufar ascuns in inima noastra si le luam dupa noi. Fie ca mergem la plimbare cu prietenii, fie ca citim o carte, fie ca mergem la biserica , la facultate sau oriunde alt undeva ele raman acolo.


Pe masura ce trecem prin mai multe etape greutatea bagajului incepe sa creasca , si la un moment dat ajungem sa ne simtim obositi, tristi, si chiar dezamagiti. Uitam insa ca Dumnezeu ne poate scapa de acest bagaj, fara el viata noastra ar fi mult mai libera. Dumnezeu a promis  ca va fi cu noi in fiecare clipa din viata noastra, atat timp cat si noi dorim sa il avem  si il chemam sa ne fie alaturi.


El ne poate rezolva fiecare problema, si sa stiti ca nici un fel de problema de-a noastra nu este prea neinsemnata sau prea grea pentru Dumnezeu. Daca oamenii din jurul nostru, rad de noi si spun ca problema noastra este un fleac, Dumnezeu nu va face asta. Daca, ei vor spune ca problema noastra nu poate fi rezolvata de nimeni, Dumnezeu spune ca El o poate face.Daca te-ai oprit astazi pe aceasta pagina, atunci este clar, trebuie sa-ti arunci bagajul plin de greutati in mana lui Dumnezeu, nu e greu, de fapt e chiar foarte simplu, vrei sa incerci?

4 comments:

  1. Chiar am reusit sa scap de acest bagaj citind postarea ta. Superb :X

    ReplyDelete
  2. ma bucur sa vad aceasta postare :X
    o idee nemaipomenita cu bajul...:X

    ReplyDelete
  3. mereu incerc....dar cateodata tot ma mai impovarez cu aceasta greutate. Desi, ultimele luni am cam uitat de acel bagaj. sper s-o tin tot asa...:)

    ReplyDelete