Versetul zilei

Monday, August 22, 2011

Ganduri de vara...

~Pleaca din nou vara si odata cu ea duce gandurile, durerile, bucuria si speranta mea.
Imi ramane din nou amintirea unui timp pierdut, unui timp regasit dar  egoist.~


Timpul trece si isi lasa amprenta asupra noastra, fie ca iti lasa un fir alb de par, sau poate inca un rid, fie ca iti lasa o amintire frumoasa, sau o aniversare de 18 ani, el se duce, insa ceea ce este cel mai important este faptul ca nu se mai intoarce niciodata.Credeti voi ca daca ne-am putea intoarce in trecut am face lucrurile altfel?  Sau poate le-am face la fel?


Avem obiceiul de a spune ca daca am putea da timpul inapoi am  schimba ceea ce este gresit dar oare chiar asa sa fie?Cand eu am spus aceasta fraza prietena mea a zis: " da, dar cu gandirea de acum!" Vedeti voi, chiar daca am avea sansa sa ne schimbam trecutul tot am gresi, pentru ca nu am sti ce ne asteapta in viitor si nu am mai avea aceeasi gandire pe care o avem acum, de ce?  Pentru ca intamplarile prin care am trecut inainte ne-au facut sa devenim ceea ce suntem astazi!

Doresc sa aveti o seara placuta!

11 comments:

  1. ne maturizam, si asta ne face diferiti. Duhul Sfant ne va aduce aminte... cu cat un om se maturizeaza mai mult cu atat il poti invata mai mult.

    ReplyDelete
  2. Oare noi trecem sau timpul trece ... e o întrebare care mă macină... da cu siguranță aduce schimbare în viața noastră...
    Iar dacă ne-a întoarce în trecut tot am greși, pentru că suntem doar un pumn de țărână...
    Brațele Tatălui să te țină și să te păzească!
    Fii binecuvântată fiică de Rege!

    ReplyDelete
  3. ... cum a spus cineva : "Timpul nu ne schimba , ne schimba doar pasii pe care ii facem zi de zi "

    seara buna ;)

    ReplyDelete
  4. ... cum a spus cineva : "Timpul nu ne schimba , ne schimba doar pasii pe care ii facem zi de zi "

    seara buna ;)

    ReplyDelete
  5. E tarziu...am asteptat sa se faca liniste ca sa-mi pot asculta gandurile...cineva spunea ca daca ceea ce povestesti cuiva nu are impact
    inseamna ca nu ai stiut sa iti alegi cuvintele potrivite.si ma intreb care ar fi cuvintele potrivite care sa descrie linistea din jur?
    Inca e seara de vara,am stat pana tarziu la fereastra,am respirat adanc
    parfumul proaspat al florilor din gradina vecinului meu,iarba verde,unind puncte imaginare pe cer si gandindu-ma ca astazi o parte din mine inca mai poate sa se bucure si sa mai viseze...
    Viata e facuta din incercari iar eu am incercat,constient fiind ca nu poate sa imi iasa de fiecare data,intrebandu-ma cand va fi urmatoarea data cand voi gresi...?si totusi privesc in urma si simt ca nu regret nimic sau aproape nimic...!Insa e tarziu si liniste iar gandurile au inceput din nou sa-mi vorbeasca in tot felul de culori,iar eu le las sa-mi intre in suflet pentru ca e seara de vara,iar eu vreau sa ma bucur de licuricii sufletului meu si sa cred ca poate in aceasta seara de vara lumineaza si drumul cuiva...care inca mai are nevoie de mine!
    Cand pasesc pe blogul tau postarile,cuvintele asternute imi vibreaza pana la inima,imi da o stare de beatitudine si sunt fericit ca te pot citi.Ma bucur nespus de mult chiar daca nu las comentarii de fiecare data cand te citesc,,,dar sa stii ca te port in suflet,si ma rog Bunului Dumnezeu sa-ti dea liniste interioare de care ai nevoie!
    O seara buna si tie si Doamne Ajuta!

    ReplyDelete
  6. asta e un subiect care ma intristeaza...

    ReplyDelete
  7. DACA AM AVEA OCAZIA S ANE INTOARCEM IN TRECUT STIIND CE SE VA INTAMPLA IN VIITOR AM REUSI SA SCHIMBAM LUCRURILE, DAR DACA NU STIM NICI ATUNCI VOM REACTIONA LA FEL CA PRIMA DATA :)

    ReplyDelete
  8. Dacă nu am greşi, ce am mai învăţa? Fiecare etapă din viaţă îşi are rostul ei. Desigur, regretăm anumite acţiuni...dar ne putem îndrepta dacă ştim să învăţăm din greşelile noastre.

    ReplyDelete
  9. si gandirea de acum , cu experienta ce am dobandit-o intre timp este chiar insumarea greselilor trecute...dar este important sa invatam lectii pretioase din ceeea ce traim si candva ne va ajuta sa putem gandi si proceda corect.
    Domnul sa te binecuvanteze!

    ReplyDelete