Versetul zilei

Friday, August 26, 2011

Oamenii... / Dumnezeu...

In fiecare om exista  ceva rau si ceva bun, pentru ca fiecare om a fost creat atat cu defecte cat si cu calitati.
In fiecare din noi exista dorinta de a iubi si de a fi iubit, la fel cum exista dorinta de a fi apreciat.
 De ce am fost facuti asa? Credeti ca am meritat noi sa primim darul de a trai? Unii oameni neaga existenta lui Dumnezeu si fara sa isi dea seama prin acest lucru neaga chiar existenta lor . De ce spun asta?  Pentru ca Dumnezeu ne-a creat, iar daca Dumnezeu nu exista inseamna ca nici noi nu ar trebui sa existam.


De fapt cine este Dumnezeu?  Atat de multi oameni dau vina pe El si il injura atunci cand ceva nu le merge bine, dar oare chiar este Dumnezeu de vina, sau noi suntem?  Nu cumva noi singuri suntem raspunzatori pentru faptele noastre de ce atunci ne-am obisnuit sa dam mereu vina pe altii?
 Dumnezeu, numele acesta ascunde multe, si in realitate nu-l vom putea niciodata cunoaste, dar totusi, v-as putea spune ceva de spre El.


El, este Tatal meu, dar nu un tata obisnuit ci unul care face minuni. Da, chiar face minuni. El stie sa lege ranile  si totusi nu are nevoie de pansament, Stie sa vindece cancerul si totusi nu are nevoie de pastile, Stie sa vindece durerea din suflet si totusi noi refuzam sa credem in El.
 Oameni care nu credeti in Dumnezeu, vreau sa va spun astazi ceva, sa nu va mirati atunci cand lucrurile va merg prost si sa nu dati vina pe El, pentru ca voi ati refuzat sa credeti ca El exista si ca v-arputea face bine.

5 comments:

  1. Lav...Nu cumva noi singuri suntem raspunzatori pentru faptele noastre de ce atunci ne-am obisnuit sa dam mereu vina pe altii?
    Normal ca suntem raspunzatori dar numai cine recunoaste si isi da seama atunci poate sa schimbe ceva...esenta e sa-si doreasca,sa vrea,sa vina din inima,sa recunoasca ca a gresit...EL?Ce vina are atata timp cat suntem liberi sa gandim si sa facem ce vrem,ne sunt oferite sanse dar daca noi nu stim sa luam ce e bun si alegem ce e rau,cred ca e consecinta noastra pana la urma

    ReplyDelete
  2. De acord cu tine!:) Foarte frumos ce ai scris<3

    ReplyDelete
  3. Stii cat ma bucur sa citesc asta?:)
    ...Ai privit realitatea reala si ai gasit si explicatiile de care lumea are nevoie, dar daca suntem realisti, e clar ca stim ca nu toata lumea va intelege toate lucrurile acestea.
    Inca o data, apreciez mult ce ai scris.:)

    ReplyDelete
  4. cat adevar in aceste randuri...!!!
    asa este daca Dumnezeu nar exista nici noi nam fi existat!

    ReplyDelete