Versetul zilei

Sunday, August 21, 2011

~Misterul vietii~

~Se intampla uneori sa dai peste lucruri si persoane
care iti sunt necunoscute dar care in cateva luni,
sau poate chiar saptamani iti pot schimba viata.~

Viata te surprinde uneori nu-i asa? Cateodata iti pune in fata lucruri frumoase , in timp ce altadata ti le pune in fata pe cele mai putin frumoase. In realitate, fiecare lucru bun sau rau te marcheaza si in cele din urma te schimba.

In timp ajungi sa iti dai seama de anumite intamplari, unele poate  te dezamagesc si ai vrea sa le schimbi, dar nu mai poti, pentru ca timpul pleaca si te lasa invaluit intr-o umbra de intuneric, altele in schimb, te bucura....
Si pentru toate exista o solutie dar de multe ori noi nu o gasim, insa nimic nu se intampla fara un motiv bine pus la punct de insusi Dumnezeu.

Viata noastra este un mister, noi nu-l vom putea dezlega niciodata dar putem sa traim luptand pentru ceea ce ne face fericiti (atat timp cat nu se bazeaza pe necazul altora), si stand sub bratul ocrotitor al lui Dumnezeu.

Eu va doresc o zi minunata!

5 comments:

  1. Frumos ai zis.

    Stau si ma gandesc... cand pierdem ceva in viata, doar atunci deschidem ochii, doar atunci intelegem ce am pierdut, doar atunci intelegem valoarea unei prietenii, doar atunci ingenunchem in fata lui Dumnezeu...

    O zi minunata si tie!

    ReplyDelete
  2. fii binecuvantata Lavinia!
    asa e viata e un mister...datoria noastra e sa stam linga Dumnezeu si El poarta de grija

    ReplyDelete
  3. Viata este imprevizibila... tocmai de aceea ea este atat de magnifica si minunata.Viata este un mister...nu poate fi prezisa,dar putem lupta asa cum ai scris tu in postare.

    ReplyDelete
  4. ~FreeSeoDesign multumesc,
    ~ Elida, si tu de asemenea sa fii binecuvantata.
    ~ Gabriella asa este...

    ReplyDelete
  5. o zi minunata sa ai si tu draga Lavinia.
    exact de asta orice facem trebuie sa gandim ,ca sa nu regretam mai tarziu.

    ReplyDelete