Versetul zilei

Friday, February 14, 2014

Iubiţi în fiecare zi!



Sursă imagine: http://demotivare.com/

Am vrut să scriu un articol legat de ce cred eu despre Valentine's day dar m-am răzgândit, în schimb am să scriu despre dragoste.

Dragostea este acel ceva ce face din viaţa unui om un curcubeu, un câmp cu flori minunate şi tot dragostea este cea care transformă acel curcubeu din culori violete în culori negre şi gri, cea care schimbă într-o secundă câmpul de flori minunate în flori ofilite şi cer cu nori urmat de furtună.

Am experimentat dragostea în ambele feluri prezentate mai sus şi cu toate că are părţi rele nu aş vrea ca acest sentiment să lipsească din viaţa mea, pentru că este minunat, pentru că m-a schimbat, mi-a schimbat viaţa.

Şi nu pot decât să vă doresc să experimentaţi dragostea, dragostea pură şi adevărată nu toate sentimentele false care îşi spun dragoste. 
După cum spunea cineva, iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi prin noi, prin felul în care iubim şi ne comportăm nu doar cu cei dragi ci cu oricine ne intersectăm în drumul nostru. 

Iubiţi, iubiţi în fiecare zi!

17 comments:

  1. Iubirea sinceră e un sentiment nobil. :)

    ReplyDelete
  2. si daca nu poti sa iubesti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toti iubesc maar o data in viata..poate inca nu ai dat de persoanele potrivite.

      Delete
    2. poate am dat, dar s-a dus dracu tot, si ramai cu sentimentul de a iubi ceva ce nu mai exista...

      Delete
    3. Asta nu inseamna ca se termina aici...poate ai sa mai dai de altceva, sau poate o sa se rezolve situatia asta, o sa vezi in timp.

      Delete
  3. Dragostea nu are părți urâte. Lipsa ei poate aduce norii ăia negri. Dacă cineva te iubește cu adevărat vei simți asta prin fiecare por al pielii, dar furtunile și norii vin când dragostea dispare. Dragostea în sine, are numai părți bune :P

    E ca și cu lumina și întunericul. De fapt întunericul este lipsa luminii. Sau ca frigul și căldura. Frigul este lipsa căldurii :D Norii într-o relație/familie apar când dragostea a plecat de acasă...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma refeream la momentele cand din dragoste pentru cineva din diferite motive suferi...sau din certuri...dar acum ca stau sa ma gandesc certurile sunt pline doar de raceala..si frig nu au dragoste.

      Delete
  4. Foarte frumos.... Certurile.... nu ar trebui să existe.... Eu , dacă am relații, le am strânse și puternice. Fără chestii de genu... poate decât cu gelozii... Oricum, trebuie să le înlăture toți.
    Pup! Să ai o zi frumoasă, Lavini!

    ReplyDelete
  5. pai iubim in fiecare zi, fiinte si lucruri iubibile se gasesc la tot pasul, iar iubirea nu trebuie sa ia nicio pauza. :)

    ReplyDelete
  6. :) Dragostea nu are parti urate. "Uratul" incepe cand dragostea... trece sau este unilaterala, iar cand este unilaterala nu ar trebui sa existe suderinta: iubesc pe cineva pur si simplu, nu iubesc pentru a fi iubit inapoi (chiar daca-mi doresc); ma bucur de fericirea persoanei pe care o iubesc, chiar daca acea persoana iubeste pe altcineva (dragoste cu forta nu se poate)... "Uratul" mai poate fi intalnit - cel mai adesea - atunci cand doi oameni pornesc pe un drum comun fara a fi calauziti de dragoste, ci numai de dorinta de a fi cu cineva, de a fi iubiti, de a nu fi singuri si ajung sa fie... "singuri in doi" si... ajung la neintelegeri, pentru ca nu au liantul care sa-i tina uniti si sa le ofere puterea de a rezista cotidianului. Poate si din acest motiv se spune ca dragostea adevarata se intalneste rar. :)
    Toti cei care iubesc o fac in fiecare zi,in liniste, dar in zile precum "Valentine's Day" sau "Dragobete" parca am vrea sa ne facem cunoscuta iubirea, sa fim alaturi de multi altii care-si sarbatoresc iubirea in fiecare zi, vrem sa ne aratam iubirea si sa... ne bucuram cu toti ceilalti! :)
    Sa fii iubita si sa iubesti!

    ReplyDelete
  7. :) Dragostea nu are parti urate. "Uratul" incepe cand dragostea... trece sau este unilaterala, iar cand este unilaterala nu ar trebui sa existe suderinta: iubesc pe cineva pur si simplu, nu iubesc pentru a fi iubit inapoi (chiar daca-mi doresc); ma bucur de fericirea persoanei pe care o iubesc, chiar daca acea persoana iubeste pe altcineva (dragoste cu forta nu se poate)... "Uratul" mai poate fi intalnit - cel mai adesea - atunci cand doi oameni pornesc pe un drum comun fara a fi calauziti de dragoste, ci numai de dorinta de a fi cu cineva, de a fi iubiti, de a nu fi singuri si ajung sa fie... "singuri in doi" si... ajung la neintelegeri, pentru ca nu au liantul care sa-i tina uniti si sa le ofere puterea de a rezista cotidianului. Poate si din acest motiv se spune ca dragostea adevarata se intalneste rar. :)
    Toti cei care iubesc o fac in fiecare zi,in liniste, dar in zile precum "Valentine's Day" sau "Dragobete" parca am vrea sa ne facem cunoscuta iubirea, sa fim alaturi de multi altii care-si sarbatoresc iubirea in fiecare zi, vrem sa ne aratam iubirea si sa... ne bucuram cu toti ceilalti! :)
    Sa fii iubita si sa iubesti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e, dragostea nu are parti urate, incep sa cred ca m-am exprimat gresit legat de partea cu furtuna, nu stiu exact sa explic ce parte am vrut sa arat.
      Si tu sa fii iubita!

      Delete
  8. Cu totii am trecut brusc de la dragoste la furtuni dezlantuite... Dar chiar si asa, mereu ne intoarcem la sentimente frumoase, mereu sunt dispusi sa ne oferim dragostea altor oameni, cu speranta ca de data asta va fi totul bine...

    ReplyDelete
  9. Nu suport faptul ca oamenii isi arata dragostea prin trandafiri rosii avand in vedere ca exista si alte flori , prin inimioare rosii si , in general , tot ce e rosu , mare si pufos.
    Nu pot sa inteleg de ce , eu nu vad iubirea in rosu , eu as prefera ca iubirea sa fie alba , sau albastra , mai pura , mai sincera ,mai curata.
    Iubirea e frumoasa , si de foarte multe feluri !

    ReplyDelete