Versetul zilei

Saturday, August 27, 2011

Speranta nemuririi!

Cu totii stim ca viata aceasta este trecatoare, si cred ca fiecare dintre noi si-a pus macar odata intrebarea, unde vom ajunge dupa ce vom muri?
As vrea in seara aceasta de sambata, sa va spun ceva, ceva ce poate s-a mai repetat prin versurile mele de alta data. Viata aceasta de pe pamant nu este totul!


Suntem niste calatori, parcurgem zi de zi impreuna cu acest tren, numit viata o multime de Km dar in final unde vom ajunge? V-ati gandit vreodata  la faptul ca viata aceasta se duce si ne chinuim in zadar pentru a ne strange bani sau  pentru a planifica anumite lucruri?V-ati gandit vreodata ca ne certam degeaba,  ne plangem degeaba pentru ca in final nu rezolvam nimic?


Stiti de cine uitam ?  Uitam de Dumnezeu si de speranta nemuririi, viata aceasta este trecatoare, noi trecem prin timp, ne invechim si in urma noastra lasam ceva, amintiri, insa unde ne ducem?  Nu va inselati spunand ca raiul si iadul nu exista, pentru ca intro zi va veti intalni cu ambele si rai si iad.Fiecaruia i se va rasplati dupa faptele sale.

P.S.
Atat timp cat  inima va bate puteti sa mai faceti ceva pentru Dumnezeu, nu lasati timpul sa se scurga, faceti-va timp pentru El este cel mai important lucru!

3 comments:

  1. Deci si tu ti-ai pus intrebarea "unde vom ajunge dupa ce vom muri".
    Nu sunt singura!

    ReplyDelete
  2. Ai primit de la mine leapsa de la Flyerboy de pe blog,ca akm vazut ca iti doreai sa o preiei.:)
    O zi suuuperba sa ai >:D<

    ReplyDelete
  3. cat de grija ai tu de sufletul nostru :)

    ReplyDelete