Versetul zilei

Friday, September 22, 2017

Scrisori de bine în Timișoara

Nu știu câți dintre voi cred în lucruri întâmplătoare. Eu nu cred. Am învățat de la viață că nimic nu este la voia întâmplării. De ceva timp, am tot avut pe inimă să fac lucruri împreună cu voi, persoanele care vă faceți timp și treceți pe aici, așa au luat naștere unele articole care vă invitau la participare. 

În ultimele zile am tot avut în gând să ies pe stradă, să împart scrisori la oameni. Mi-am dorit asta încă de când am auzit ideea de la cineva, dar mă tot gândeam că sunt singură. Încercam să îmi fac curaj și îmi ziceam că poate, poate... 
Apoi, i-am zis unei prietene ce vreau și ea a zis că va veni. Iar eu am rămas cu gândul că într-o zi vom face asta. Cândva. Așa suna gândul meu. Cândva, vom face asta. Însă acea zi îmi părea foarte îndepărtată. 

Ieri, mi-a scris Doroteea. O fată pe care nu o cunosc decât puțin, în mod virtual. Îmi zice: păi mă gândeam să împărțim scrisori prin Timișoara. 

Nu mi-a venit să cred. Și de acolo totul a început să prindă viață. Un proiect frumos, noi l-am numit scrisori de bine în Timișoara, pentru că vrem să împărțim gânduri de încurajare, voie bună și să culegem zâmbete. 
Însă nu vrem să fim singure, dacă ești și tu în Timișoara, sâmbătă 7 octombrie și dorești să împarți scrisori  și baloane alături de noi, te rugăm să te înscrii până pe 30 septembrie printr-un email pe laviniahumeniuc@gmail.com 

Amintește-ți că nimic nu este întâmplător, că timpul investit în oameni e cel mai prețios. Și tu poți face ceva drăguț pentru cineva!

Eu și Doroteea te așteptăm cu mult drag! 

P.S. Un asemenea proiect a avut loc și în Cluj, dacă dorești să îi afli povestea te invit să treci pe la Doroteea și să citești detaliile.  :) https://www.boradoroteea.com/single-post/2017/09/22/Scrisori-de-bine-%C3%AEn-Timi%C8%99oara

Sursă imagine: google.ro

4 comments:

  1. minunată idee - într-o zi plină de mister şi de Voia Domnului !
    vă doresc mult, mult succes !

    ReplyDelete
  2. Frumoasa initiativa, sper sa fie si apreciata!

    ReplyDelete
  3. Superb!
    Nu stiu cat de bine ar primi aceasta idee si Bucureștiul, pentru ca aici este foarte multa lume ursuză si grabita, dar este o idee minunata!
    Mult succes!

    https://medeeasjourney.blogspot.ro/?

    ReplyDelete