Versetul zilei

Friday, October 20, 2017

Cerul parcă ne punea totul în față

Am văzut o stea căzătoare. Prima mea stea căzătoare. Era final de august, miez de noapte, iar noi călătoream cu mașina. Cerul era de vis, ca întotdeauna. Muzica cânta încet. În ochi aveam lacrimi. Mergeam spre casa mea, dar la un eveniment trist, o înmormântare. 

Și cerul parcă ne punea în față totul, ca și cum posibilitățile ar fi fost nelimitate, ca și cum fiecare stea de pe bolta sa ar fi avut o poveste aparte, una specială, una pe care nu ai cum să o uiți niciodată. Mă întreb, oare așa a fost și povestea lui?

Când am văzut steaua, m-am entuziasmat și apoi mi-am pus o dorință. Nici nu mai știu ce mi-am dorit, sau poate știu. E o dorință mai mare. Ciudat e faptul că unii au deja acel ceva pe care eu mi-l doresc și pare uneori de neatins, dar nici măcar nu realizează cât de important este acel lucru. Nu realizează cât de mult și l-ar dori dacă nu l-ar avea. 

Și uite așa uităm noi să fim bucuroși cu ce avem. 

Am văzut o stea căzătoare și noaptea era atât de frumoasă iar drumul ducea spre nicăieri și totodată spre oriunde în timp ce eu visam cu ochii deschiși. Și acum, m-am trezit. 

Câteodată uit. Uit că visele sunt doar atât, niște vise. Uit că cerul are limită. Uit că până și stelele dispar uneori. Uit că oamenii sunt tot oameni. Uit că dezamăgirile dor la fel și prima oară, și a doua oară, și a treia oară.

Câteodată uit. Apoi îmi amintesc. E final de octombrie și mi-aș mai dori o stea căzătoare. 

Sursă imagine: Pinterest

3 comments:

  1. Fiecare are steaua lui.
    Sa iubesti este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla.

    PS Sa nu uiti niciodata de iubire! Este o parte din tine!

    ReplyDelete
  2. O stea cazatoare si o dorinta arzatoare dupa-ntâlnirea cu Hristos Isus, Adevarul absolut ce ne-a adus eliberarea...

    Binecuvântari sfinte !

    ReplyDelete
  3. cât de frumos ai scris dar atât de trist !
    multă sănătate !

    ReplyDelete