Versetul zilei

Saturday, January 4, 2020

Mai înalță o rugăciune

Sursă imagine: Pinterest

Atunci când nu înțelegi ”de ce” mai înalță o rugăciune către Dumnezeu. Nu te uita la circumstanțele care îți stau împotrivă și nici la oamenii care nu par să te înțeleagă ci uită-te la cer. Uneori cerul e cuprins de tăcere și lucrurile merg de parcă El nu ar fi în controlul lor. Necazul vine, dă peste tine iar ajutorul rămâne undeva ascuns, nu sare nimeni să îți facă dreptate. 

Chiar și așa, nu îți pierde speranța. E mai mult la Dumnezeu decât poți înțelege tu. El are planurile Sale făcute și toate calculele Lui sunt bune și corecte. Amintește-ți de cine este El. Amintește-ți de caracterul Lui, de credincioșia și dragostea Sa și ai încredere că orice ar fi într-un final toate vor lucra spre binele tău, nu împotriva ta așa cum pare. 

Atunci când ți se pare că cerul e mut și Dumnezeu pare ocupat cu alte treburi, prea ocupat ca să îți mai răspundă și ție, mai înalță o rugăciune către El. Apelurile târzii nu îl deranjează niciodată și contrar a ceea ce vezi acum în bezna de lângă tine, El e prezent. 

Mă auzi, inimă? Nu-ți pierde speranța, lucrurile nu se termină așa. Acesta nu este finalul, o ușă închisă e doar un nou început pentru ceva nou, care-i gata să se întâmple. Și, vorba aia, ce nu te omoară te face mai puternic. Toate cicatricile tale nu fac decât să spună că ai trecut prin furtună și ai ieșit învingător de acolo. Mai puternic decât ai fost înainte. 

Așa că, hai, hai, mai luptă un pic. Mai rabdă un pic. Mai înalță o rugăciune către cer căci Dumnezeu nu e nici surd, nici mut, nici orb și nici nedrept. Ai încredere în El!

De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemați după planul Său.” Romani 8:28

No comments:

Post a Comment