Versetul zilei

Monday, February 11, 2013

Eu nu sunt, ei ar vrea să fiu...

De prea multe ori regret ceea ce am făcut şi mă gândesc cum să îndrept acel ceva, dar poate că a venit timpul să accept că sunt om şi greşesc, că nu voi fi niciodată perfectă şi că întotdeauna va exista ceva pentru care să îmi pară rău.Pentru că oricât de mult aş încerca să mă controlez va exista ceva ce îmi va scăpa...
Şi nu îmi doresc să fiu perfectă, însă unii oameni îmi cer prea mult şi văd în mine ceea ce poate eu nu sunt dar ei ar vrea să fiu.
Poate nu sunt nici măcar cum mă credeţi voi cei care mă citiţi dar nu-mi ascund adevărata identitate şi nici nu mint atunci când scriu, ci doar scriu ce cred, ce simt, ce îmi dictează inima sau raţiunea...
Sunt ce sunt...
Dacă ar fi să o iau după fiecare om fiecare m-ar vrea într-un mod diferit, dar eu nu pot să fiu decât aşa cum îmi doresc să fiu, tocmai de aceea lucrez la unele lucruri.

5 comments:

  1. După cum spuneam:regretul nu ajută la nimic.Doar înfige şi mai adânc cuţitul în rană!

    ReplyDelete
  2. Nu noi trebuie sa ne "modelam" dupa oameni, ci ei sa se "modeleze" dupa noi.Asta ar fi secundul, pentru ca principalul aspect este urmatorul: Sa ne acceptam asa cum suntem!

    ReplyDelete
  3. "sunt om şi greşesc" asta zice si explica totul!

    ReplyDelete
  4. Nu ne putem schimba doar pentru ca vor altii. Daca vom cauta sa facem ce vor altii si sa placem altora in toate lucrurile, este posibil sa ii dezamagim si pe ei si pe noi. Sa fii tu insuti, dar sa doresti mereu schimbarea din tine in bine!

    ReplyDelete
  5. Trebuie sa fi tu si este de ajuns! :)

    ReplyDelete