Versetul zilei

Saturday, March 2, 2019

Pe ai Săi îi poartă în brațul Lui

Sursă imagine: Deviantart

Crezi că Dumnezeu a uitat de tine. De atâta timp vii cu durere în fața Lui și aduci cererile tale, încât nu mai știi cum să te mai rogi. Uneori, chiar ți se pare că Dumnezeu te-a abandonat. Dar El nu își abandonează niciodată copiii. Pe ai Săi îi poartă în brațul Lui în fiecare clipă. Chiar dacă nu vezi cum, nu înțelegi de ce, nu știi când, totuși, ai încredere că Dumnezeu e în control. Că Dumnezeu chiar e acolo în mijlocul problemelor tale și lucrează. Că Dumnezeu îți știe fiecare lacrimă și fiecare rugăciune și este cu tine. 

Chiar dacă nu înțelegi acum de ce. Chiar dacă oamenii îți sunt împotrivă. Chiar dacă lacrimile cad în continuare. Nu te lăsa pentru că nici Dumnezeu nu te lasă. Chiar nu înțelegi, inimă? El e aici. E chiar aici, acum. Nu ai fost niciodată singură. Și lupta aceasta nu a fost niciodată în zadar. Tot ce faci contează. Chiar contează. Pricepi?

Într-o zi răspunsul tău va veni. Într-o zi această încercare va lua sfârșit. Într-o zi însăși Dumnezeu te va purta în brațele Sale, și cine știe dacă acea zi nu e chiar azi? Sau poate mâine? Cine știe dacă de fapt nu mai e decât un pic? Un pic mai puțin decât crezi și te aștepți? 

Așa că hai, șterge-ți lacrimile și uită-te la cer. Dumnezeul minunilor pășește alături de tine. Dumnezeul imposibilului e de partea ta. Iar tu ești mai puternică decât crezi, inimă, datorită prezenței Lui.

Ești ocrotită în brațele Sale, așa că hai, mergi înainte. Continuă să mergi prin credință căci încet, încet drumul tău se va lumina.

No comments:

Post a Comment