Versetul zilei

Thursday, January 12, 2017

Ești un luptător

Sursă imagine: google

Tu nu poți opri cursul vieții, nu poți împiedica zăpada să cadă din cer și nici ghioceii să înflorească atunci când le vine vremea.
Tu nu poți opri oamenii care apar în viața ta, întâmplările și circumstanțele prin care treci, drumurile înfundate peste care dai, tot ce poți să faci e să lași viața să își urmeze propriul ritm, să alegi întotdeauna cum poți tu mai bine și să lupți.

Nu, nu s-a terminat. Călătoria abia a început și vor continua să existe oameni care să te rănească și să nu te aprecieze la adevărata ta valoare, obstacole de care să te lovești, munți pe care trebuie să îi urci cu curaj și numai cu puțină frică.
Nu, provocările nu se termină aici, dar știi ceva? Nici tu nu te da bătut.

În viață atunci când ți se închide o ușă ți se va deschide o alta. Atunci când cineva îți va da un șut în fund vei primi o îmbrățișare din altă parte. Dacă oamenii te vor părăsi, Dumnezeu va fi acolo, va vedea totul și va avea grijă să trimită în viața ta pe cineva care te merită.
Dacă drumul îți va fi presărat cu bolovani și picioarele te vor durea să știi că te vei putea așeza oricând pe margine, la umbra unui copac să te odihnești, nu te grăbește nimeni.

Nimic nu e definitiv în lumea asta, totul se transformă și se schimbă spre ceva nou. Acceptă asta. Acceptă faptul că tu nu mai ești aceeași persoană care ai fost ieri, că nu mai ai aceiași oameni lângă tine, poate nu mai stai în același loc iar acum ai un alt orizont în față. Acceptă faptul că ești un luptător. Acceptă durerea, învinge-o și mergi mai departe pe drumul tău.

Și știi ceva? Nu ești singur. Nu ești pierdut. Nu ești pe un drum greșit. Tu doar înaintează, Dumnezeu e cu tine. El este ca un viteaz în mijlocul tău, El știe ce face. Tu luptă!

10 comments:

  1. Je te souhaite bonne courage et bonne continuation dans ton voyage vers les sphères célestes...

    ReplyDelete
  2. Un prieten drag mi-a spus: "Dumnezeu ne iubeste neconditionat'.
    Singurul lucru care ma face sa lupt in continuare este faptul ca Dumnezeu nu ma abandoneaza, ci ma ajuta mereu. El ma intareste cand ceilalti incearca sa ma doboare cu rautati. El imi da putere sa rabd si sa sper. Si tot Dumnezeu este Cel Care imi aduce tarie in suflet, zicandu-mi: „Lupta cu diavolul care ii atata pe ceilalti împotriva ta. Lupta ca Eu sunt langa tine mereu şi nu te voi abandona niciodata pentru ca te iubesc nespus de mult”!
    Iubirea Domnului imi da putere si a facut sa-mi cresca aripi sa pot zbura spre cer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este, prietenul tau are dreptate. Sa stii ca din acelasi motiv lupt si eu. De multe ori imi zic ca fara Dumnezeu viata nu ar fi avut nici un sens, si nu de putine ori i-as fi pus capat. Dar, ce minunat gand, avem un Tata ce ne iubeste atat de mult si ne asteapta acasa!

      Ma bucur, Gelu, ca ai o experienta frumoasa cu Dumnezeu. Lupta!

      Ce aripi frumoase trebuie sa fie...

      Delete
  3. Mi-ar placea sa fie asa, dar nu e...mereu!

    ReplyDelete
  4. Frumos spus.
    Ciudat ca am citit asta tocmai cand m-am hotarat sa scriu despre lucrurile care m-au ranit cel mai mult in trecut.

    Si sunt surprinsa ca ma aflu acolo, in dreapta, la categoria "Imi plac:)".Ti-am vazut comentariile, dar nu credeam ca iti place asa mult ce e pe acolo incat sa fiu in lista ta de bloguri.Multumesc!^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! :D

      Pai, ti-am decoperit blogul recent, dar chiar imi place si am de gand sa il urmaresc! :)

      Delete