Versetul zilei

Sunday, August 27, 2017

Dragi fete, există băieți care așteaptă


Dragi fete, există băieți care se pun pe genunchi și vorbesc cu Dumnezeu despre acea fată - the one. Băieți care se uită în jur (nu pentru că caută, ci pentru că nu sunt orbi), văd fete frumoase și își spun: într-o zi, o voi întâlni și eu pe fata pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru mine. 

Dragi fete, există băieți care știu ce vor. Băieți care nu au nevoie să se uite la ce fac ceilalți, la cum se distrează alții cu fetele, pentru că ei știu că o inimă trebuie prețuită. Aceștia știu exact ce caută la o fată, știu pe cine își doresc să aibă alături. Ei își creionează în minte persoana cu care vor să își petreacă nu doar câteva momente, ci întreaga viață. 

Dragi fete, există tineri care apreciază așteptarea! 
Băieți care doresc ca tu să îi aștepți, ca tu să nu îți dăruiești bucățele din inimă și din trup pe la tot pasul. 
S-ar putea ca într-o zi să stai față în față cu un tânăr care îți va spune: Eu te-am așteptat! Tu de ce nu ai făcut-o? 

Poate că realitatea pare să lovească uneori prea tare, poate că oamenii nu mai pun accentul pe așteptare și pe dragoste adevărată. Adevărata dragoste cere sacrificiu, iar oamenii caută să evite din ce în ce mai mult acest cuvânt. Comoditatea e mai ușoară. E mai ușor să schimbi parteneri, să dai peste persoane noi, să o iei de la capăt, să rămâi la stadiul de îndrăgostit unde totul e dulce ca mierea. 
Să faci parte dintr-o relație de durată e mai greu. Uneori sunt certuri, neajunsuri, enervări. Sunt de toate. 

Însă persoanele ancorate în Dumnezeu știu ce au de făcut. Ele învață că trebuie să fie ajutorul potrivit în orice vreme. 

Dragi fete, există băieți care doresc să fie ajutorul potrivit, băieți ancorați în Dumnezeu. Băieți care vor să își dăruiască inima întreagă și să primească una întreagă înapoi. 

Pe acești băieți, să-i așteptați. 

Sursă imagine: Pinterest

7 comments:

  1. Casatoria!!!... un labirint al vietii!

    "Dumnezeu a creeat sexul. Preotii au creeat casatoria."
    Voltaire

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, dar sexul a fost făcut ca o intimitate si ca un mijloc de inmultire, ce are loc numai intre doi oameni, si care duce la crearea unei familii, deci prin urmare la casatorie.

      Delete
  2. Multumesc, si ma bucur sa te revad pe aici.

    ReplyDelete