Versetul zilei

Saturday, January 27, 2018

Poți totul în Hristos care te întărește

Nimic nu este prea greu pentru omul care se încrede în Dumnezeu. Oricât de mari ți s-ar părea valurile și indiferent de cât de persistentă se dovedește a fi furtuna, tu nu te clătina. Chiar dacă soarele nu contenește să apară și nimeni nu se ivește în zare să îți ofere ajutor, tu nu te descuraja. 

Amintește-ți că ești purtat pe brațele Tatălui din ceruri (Isaia 46:4), amintește-ți că orice încercare are și un moment în care ajunge la final, că lutul abia după ce este frământat poate fi transformat în vasul de cinste pe care l-a gândit Creatorul. Dumnezeu știe cât să apese și când să te elibereze de povară. Nimic nu este la întâmplare și toate lucrurile lucrează împreună spre binele copiiilor Săi (Romani  8:28). 

Ești iubit de Dumnezeu și în El ai promisiunea că poți totul. Că nici o ispită nu este prea mare și nici o încercare nu este prea grea. 1 Corinteni 10:13

Oricât de învolburată e marea, chiar dacă toate pânzele se rup și barca ți se răstoarnă, rămâi încredințat că vei ajunge la mal. Brațele Dumnezeului celui viu te-au purtat și continuă să te poarte. Nu te teme! Tu poți totul în Hristos care te întărește. Ai deja armura cu care trebuie să învingi în luptă. Ai tot ce îți trebuie. Filipeni 4:13

Nu te mai uita așa la tine și nu mai crede că ești atât de mic, căci înaintea ta merge însuși Dumnezeu. 
De cine să îți fie frică? Pentru ce se te temi?

Și dacă ai obosit El vrea să îi dea inimii tale odihnă. Și dacă zici că nu mai poți, că nu ai fost făcut pentru această bătălie, că povara îți este prea grea și sufletul îți este zdrobit, Dumnezeu îți spune: ridică-te, tu poți totul în Mine. Căci în palmele Mele te-am săpat și te-am purtat. Niciodată nu ai luptat singur, Eu lupt alături de tine. 

Ce minunat e să știi că Dumnezeu luptă alături de tine. Că în momentele grele El îți ia povară și atunci când nu mai poți te poartă pe brațele Sale de Tată. 

4 comments:

  1. Din pacate asta e problema, unii din cei care ar trebui sa priveasca "temerile" asa cum ai scris tu, fara teama, se compara cu cei care in anumite lucruri sunt mai buni decat ei. De exemplu daca cineva e mai bun la cantat, respectivul nu ar trebui sa se compare cu unul care predica...niciodata nu vom fi buni la toate deodata. Dumnezeu ne foloseste pe fiecare dupa apacitatile noastre.
    ISAIA 43:1b-2

    ReplyDelete
  2. adevărat ! nimic în viaţă nu este întâmplător ! Bunul Dumnezeu e cu fiecare dintre noi, în orice clipă, e sprijinul nostru în această lume atât de haotică din ce în ce !
    cu drag, îţi doresc multă, multă sănătate şi un sfârşit de săptămână cât mai plăcut !

    ReplyDelete
  3. Multumesc, la fel iti doresc si eu tie!

    ReplyDelete