Versetul zilei

Sunday, April 1, 2018

Cum mi-a răspuns Dumnezeu la rugăciune - 2

Acest articol face parte din rubrica mărturisiri personale. 

A fost o zi ca oricare alta, o zi de duminică. Citeam din Biblie și încercam să vorbesc cu Dumnezeu. Doream să fiu mulțumitoare pentru ceea ce aveam. Dar eram într-o situație financiară destul de dificilă. Începusem niște lucrări la dinți, ce erau necesare. Nici măcar nu avusesem bani pentru așa ceva, dar Dumnezeu îmi dăruise prin cineva. Totuși, acei bani nu îmi erau de ajuns. Mai erau câteva zile până la următoarea mea programare și eu eram cu bani lipsă.

Nu știam ce să fac, dar mulțumeam pentru ce aveam. Apoi, în timp ce citeam privirea mea a ajuns la pasajul acela din Matei în care Domnul Isus înmulțește pâinile și peștii și le dă oamenilor să mănânce.
”N-avem aici decât cinci pâini și doi pești.” Matei 14:17 Erau acolo mulțimi de oameni flămânzi și nu existau decât cinci pâini și doi pești. Totuși, dacă continuăm să citim, o să ajungem la versetul 20 care ne spune : ”Toți au mâncat și s-au săturat.”.  Atunci, am rostit o rugăciune. Nu că nu m-aș mai fi rugat până atunci pentru acest lucru, căci m-am mai rugat. Ba încă mă bazam și pe două prietene ce au spus că se vor ruga împreună cu mine. Dar atunci, am rostit o rugăciune, cred că una mai plină de credință. Știam că Dumnezeul care a înmulțit pâinile și peștii continuă să fie viu și lucrător, așa că am îndrăznit să îi spun: Doamne, înmulțește și banii mei puțini.

Asta a fost tot. Dar câteva ore mai târziu, mi-a sunat telefonul. Era o persoană care mă sună mai rar. M-am uitat mirată și am răspuns. De la capătul firului am auzit: I-am dat surorii tale niște bani să îți trimită. Iar eu mă gândeam, oare vrea să îmi dea bani împrumut? Căci nu aveam cum să îi dau înapoi. Așa că am întrebat, acești bani, sunt ca pentru Domnul? Și acea persoană a răspuns cu da. Asta înseamna că banii îmi erau trimiși mie în numele lui Dumnezeu, ca pentru El, iar eu nu trebuia să plătesc nimic înapoi.
Dintr-o dată mi-a venit să sar în sus de bucurie. Nu mai știam cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu.

Dumnezeu într-adevăr a înmulțit puținul meu cu mult mai mult decât aveam eu nevoie sau am gândit. El a făcut în așa fel încât ceea ce am primit mi-a ajuns și de dinți și de mâncare și mi-a mai și rămas. Ce bun e Domnul. El este credincios copiilor Săi întotdeauna. Minunate sunt lucrările Lui!

Sursă imagine: Pinterest

No comments:

Post a Comment