Versetul zilei

Wednesday, January 23, 2013

Ce gândeşte Dumnezeu despre tine!

Albert Einstein spunea :"Mă interesează doar ce gândeşte Dumnezeu.Restul sunt detalii" şi am stat şi am meditat preţ de câteva secunde la aceste cuvinte, iar adevărul e că la oamenii de astăzi se aplică exact invers. 
Acum nu mai este important ce gândeşte Dumnezeu despre noi ci cum suntem văzuti în ochii lumii, ceea ce e mare păcat, pentru că lumea ne vede după cum vrea, după coperta pe care o arătăm noi, pe când Dumnezeu ne vede exact aşa cum suntem. 
E trist faptul că ascundem atât de multe lucruri faţă de cei din jurul nostru, chiar şi de cei dragi ruşinându-ne de ele de teamă ca imaginea noastră să nu fie stricată şi uităm că există Unul care cunoaşte fiecare detaliu în parte, fiecare părticică din noi...
Însă cel mai trist dintre toate este faptul că uneori ajungem să ne preocupăm atât de mult de imaginea noastră încât uităm să mai fim cine suntem cu adevărat.

Oamenii te vor vedea mereu după cum îi vei lăsa tu să te vadă, şi niciodată nu-i vei putea mulţumi aşa că lasă-i în pace şi fii cine vrei tu să fii, dar nu uita, important este ce gândeşte Dumnezeu despre tine!

7 comments:

  1. Foarte frumos . Felicitari pentru aceste cuvinte deosebit de frumoase , ai dreptate , din pacate , societatea in care traim ne invata sa fim doar niste ambalaje..e trist , si e atat de greu sa fim ceea ce suntem .
    Si hm..auzeam ca Albert Einstein e ateu , probabil ca a fost doar o minciuna , sau o confuzie -.-.

    ReplyDelete
  2. Nu degeaba Einstein e un geniu..

    ReplyDelete
  3. Foarte adevărat! Până acum eram la granița dintre ce crede lumea din jurul meu și Dumnezeu. Într-adevăr, Einstein are dreptate; dar și tu de asemenea. Sper să fi deschis ochii multora cu acest post!:)

    ReplyDelete
  4. Ce ironic e ca toti marii oameni de stiinta au crezut in Dumnezeu.

    ReplyDelete
  5. Frumos ! Interesanta viziune si adevarata.

    ReplyDelete
  6. Mare adevăr ! Dacă l-am aplica cu toții, și tot timpul, ce bine ar fi !

    ReplyDelete
  7. Foarte buna asimilarea cu acele cuvinte ale lui Einstein. Lucram ani de zile la imaginea pe care o afisam in public si este nevoie doar de o singura persoana si cateva secunde pentru a arunca cu noroi in noi si pentru a ne strica imaginea. Omul este interesat de exterior, dar sa nu uitam ca exteriorul este strabatut de soare dar si de ploaie, furtuna si viscol.

    ReplyDelete