Versetul zilei

Thursday, May 19, 2016

Mi-ai furat inima

Sursă imagine: www.pinterest.com

Toate se câștigă în lumea aceasta, nu poți lua nimic pe gratis. Astăzi nu te poți încrede în oricine, nu poți să îți deschizi sufletul în fața oricui dar se întâmplă câteodată să întâlnești persoane cărora le pasă. Se întâmplă să îi privești în ochi, să le urmărești acțiunile și să le cunoști chiar și pentru o vreme sufletul. 

Eram un călător, dar într-o zi te-am întâlnit pe Tine. Tu, Dumnezeu, eu, o simplă mână de țărână. 
Și te-am iubit pentru că în Tine am descoperit iubire. 
Mi-ai furat inima, Doamne cu felul Tău de a fi. 

Știu că nu ești om, că nu te pot vedea zilnic, că nu știu exact cum arăți sau unde ești. Știu că cunosc atât de puține lucruri despre Tine, că ochii mei nu te pot cuprinde pe de-antregul dar, chiar și așa Tu mi-ai furat inima. 

Te-am întâlnit într-o zi, pe când plângeam. Zilele îmi erau amare și trăiam în singurătate, eram ca o haină zdrențuită, plănuiam să curm totul dar m-ai iubit. Ți-ai așezat mâna blândă în palma mea și m-ai privit. Eu nu te-am văzut dar ți-am simțit dragostea. 

Mi-ai fost de atunci alături, zi după zi, seară după seară. Când eram tristă Tu erai acolo, mă luai în brațe. Când nu știam ce să fac îmi erai călăuză. Când mă împiedicam te așezai lângă mine și când eșuam Tu mă încurajai.

Am privit stelele de atâtea ori și te-am căutat pe Tine. 

Mi-ai câștigat inima, prin simplul fapt că ai fost lângă mine. 

Ești ce am mai drag pe lumea aceasta și nu am cum să îți mulțumesc, să îți răsplătesc tot ce faci pentru mine, dar aș vrea să îți spun că te iubesc. 

2 comments: