Versetul zilei

Saturday, August 15, 2015

Cui vă închinați?

Sursă imagine: luminasufletuluitau.wordpress.com

Sunt deranjată. Da, sunt deranjată de oamenii care sărbătoresc toți sfinții dar nu au nici un Dumnezeu. Sunt deranjată de oamenii care au impresia că dacă se roagă la sfinți, la fecioara Maria și la nu știu care icoană, rugăciunile le vor fi ascultate. Și nu, nu mă deranjează asta din cauza faptului că eu nu cred în sfinți, icoane etc, ci din cauza faptului că ei trăiesc o viață spurcată. Beau, înjură, vorbesc urât și nu le pasă de nimeni dar sărbătoresc și se închină. 
 
Cui vă închinați? Ultima oară când am citit Biblia, am aflat că tatăl minciunilor este diavolul, nu Dumnezeu. Ultima oară când am citit Biblia am aflat că toți apostolii pe care îi sărbătoriți i-au dat slavă lui Dumnezeu și nu au scos cuvinte urâte la adresa Lui.
Pentru ce vă înșelați singuri? 
Dumnezeu e milostiv și îndurător dar este și drept și urăște păcatul. Ați înjurat ieri de biserică și de Isus și aveți azi impresia că dacă vă rugați totul e bine?

Ce sărbătoriți? Pentru ce sau de ce sărbătoriți? Atâta timp cât nu îl aveți pe Dumnezeu în inimă totul e degeaba.

Mă deranjează enorm atenția care li se acordă ”sfinților”. Nu i se acordă o asemenea atenție lui Dumnezeu. Toți se roagă la icoane , la fecioara Maria și la sfinți. Oare Dumnezeu nu e mai mare decât toți sfinții și decât fecioara Maria? Oare ei nu au fost tot oameni ca și noi, și oare nu ne-a spus Dumnezeu că putem să îi cerem totul direct, că doar Isus Hristos este mijlocitor între Dumnezeu și om, că El s-a jertfit pentru  noi și este Preotul, singurul nostru preot? 

Pentru ce dar vă înșelați singuri?

Vă declarați creștini și sărbătoriți totul, dar Biblia nu ați deschis-o. Nu ați făcut-o, pentru că dacă ați fi făcut-o ați fi știut că ceea ce zic este adevărat.

Pentru ce vă închinați în fața unei icoane când aveți un Dumnezeu adevărat și viu în cer? Și pentru ce vă închinați sfinților când El este cu mult mai mare decât ei?

Merită cineva mai multă slavă decât Dumnezeu?

12 comments:

  1. Lumea e dusa intentionat pe cai gresite de catre tatal minciunilor.
    Daca studiezi mai bine Biblia vei vedea ca biserica nu urmeaza Cuvantul lui Dumnezeu.
    Eu ma inchin doar lui Dumnezeu Tatal si ma rog in numele lui Iisus Hristos.
    Hristos ne-a spus cat se poate de clar si explicit ca El e singura cale spre Tatal insa biserica ne invata altceva.
    Hristos a zis ca oamenii urmeaza traditiile si nu Cuvantul si exact asta se intampla..multe sarbatori, inclusiv craciunul, sunt doar sarbatori pagane rebranduite, de craciun erau sarbatorite saturnaiile si sol invictus, cultul fecioarei vine din adoratia pagana a lui Isis cu pruncul.
    Nimic din ceea ce se intampla nu e intamplator.

    ReplyDelete
  2. De la 3 ani am fost invatat sa injur, nu stiam ce inseamna dar vedeam ca cei mari radeau si imi mai dadeau si bani pentru ca injuram.
    Toti injurau, de multe ori una dupa alta, peste tot unde ma duceam si cu cine vorbeam, de la doctori pana la simpli muncitori. Degeaba luam apa sfintita, inima era la fel de spurcata.
    Cel mai "credincios" din colegii mei de la Metrorex, era un betiv ordinar care nu ar fi dus o ciocolata copiiilor sai nici macar in ziua de salariu. Poze porno erau peste tot, ne laudam cu curviile nostre, cu betiile, cu bataile, etc. Popa venea pe la case doar ca sa ia banii, nu stia o iota din Biblie, era o sugativa ceva de speriat.
    Si toti, indiferent de varsta, eram crestini de 2000 de ani...
    Am citit f multe carti, am practicat multe sporturi, m-am disciplinat, si tot aveam sufletul gol, fara Dumnezeu.
    Am avut un accident la coloana si stand la pat am ajuns sa citesc si Biblia.
    Acum spun si eu:
    Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care, după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou, prin învierea lui Isus Hristos din morţi, la o nădejde vie şi la o moştenire nestricăcioasă şi neîntinată şi care nu se poate veşteji, păstrată în ceruri pentru noi. -1 Petru 1:3,4
    Numai prin El suntem salvati, sper sa nu aflati asta prea tarziu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau ca ai trait in acel mediu si pentru accident, dar ma bucur totusi ca l-ai gasit pe Dumnezeu, asta este cel mai important. :)

      Delete
  3. Ai dreptate, Lavinia. Este mai comod sa tinem niste obiceiuri, in loc sa renuntatm la pacat si sa venim la Adevar. Insa, mi-am dat seama ca si acest lucru este un mare har, adica sa poti avea ochii deschisi si inima sa nu fie impietrita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, dar la ce folos este sa ai ochii deschisi daca continui sa traieste ca inainte?

      Delete
  4. http://viseazacatpotidemult.blogspot.ro/2015/08/un-raspuns.html
    un raspuns :)

    ReplyDelete
  5. deseori sfintii astia nu sunt de slava, ci doar motiv de petrecere.
    Credinta e din suflet si se vede in viata de zi cu zi, nu doar duminica dimineata.

    ReplyDelete
  6. Eu una am fost învatata sa ma rog si sa multumesc Dumnezeului din cer, dar nu sa ma inchin . Cand spun asta ma refer la a-mi face cruce. In rest ce sa-ti spun? Nu am nici "idoli" (actori, cantareti) si nici nu încerc sa fac ce fac altii. Eu încerc sa-mi ascult inima.... :)

    hugs & kisses
    ઇઉ Ell@

    ReplyDelete
  7. În primul rând,nu ai de ce să judeci tu pe nimeni .Mai mult,nu are rost .Mi se pare cea mai mare prostie să încadrezi toţi oamenii în categoria pe care ai prezentat-o .Dacă tu consideri că eşti atât de puternică şi fără de păcate încât să te rogi direct lui Dumnezeu,atunci foarte bine ,dar nu ai de ce să te iei de oamenii care,cred în sfinţi,icoane,Fecioara Maria .Cum poţi face comparaţii între Sfinţi,Fecioara Maria şi Dumnezeu ?Este inadmisibil!Voi şi religiile voastre pe care nu pot să le înţeleg .Doamne,iartă-i !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu judec. Eu am pus o intrebare si mi-am zis parerea si credinta mea. Nu oblig pe nimeni sa creada la fel ca mine si nu ma cred puternica sau fara de pacate. Dar tu ar trebui sa citesti Biblia, si atunci ai intelege de ce indraznesc sa ma rog direct lui Dumnezeu si de ce fac comparatii. Dupa ce o vei citi mai discutam :)

      Delete