Versetul zilei

Saturday, May 12, 2012

Golul din inima ta!


Ioan 1:12 Dar tuturor celor  ce L-au primit, adică celor ce  cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu.

Oamenii deşi adulţi sunt uneori ca nişte copii, care au nevoie să fie iubiţi, înţeleşi şi ajutaţi.  Dar oare, există acea persoană care să le fie alături?
Nu ştiu dacă ar fi posibil ca măcar un om să trăiască o viaţă complet singur, fără cunoscuţi, fără familie, fără nimeni, pentru că oamenii au nevoi de iubire.Până şi cel mai rău om din lume, până şi un criminal are nevoie de iubire...
Iubiea este un sentiment care a reuşit să schimbe vieţi , să schimbe inimi şi să aducă speranţă şi lumina, şi asta pentru că iubirea vine de la Dumnezeu. El iubeşte oamenii, şi le-a dat dreptul să se numească copii ai Săi.În adâncul fiecărui om există un gol,  ceva ce trebuie să fie umplut cu iubire. Dar acest gol nu poate fi umplut de oricine, ci numai de iubirea unui Tată, iubirea lui Dumnezeu. 
Banii, familia şi nici chiar persoană iubită nu-ţi pot da fericire atâta timp cât golul din inima ta nu este umplut de Dumnezeu.


    19 comments:

    1. da, cu totii purtam un gol in inima...unii cauta sa-l umple cu iubire, altii inlocuiesc iubirea cu non-iubire. pentru ca unii au uncredere in ea, altii nu...

      ReplyDelete
    2. Omul are nevoie de Dumnezeu ! pt ca are nevoie de iubire !

      ReplyDelete
    3. Eu sunt sigură că fiecare om îşi are jumătatea!:)

      ReplyDelete
    4. Iubirea ne-o ofera Dumnezeu... iubirea vine din suflet! Dumnezeu a creat lumea din dragoste, si dragostea sa a intrat si in creatie.

      ReplyDelete
    5. Iubirea este cel mai frumos sentiment si de aceea trebuie sa ii multumim lui mereu ca l-a creat pentru noi!Minunata postare mi-a placut foarte mult cum ai scris. :x

      ReplyDelete
    6. eu cred ca Dumnezeu nu ne poate umple acel goal....poate doar un sfert sa zic asa...cum ramane cu momentele in care simti nevoia unei imbratisari, o mangaiere si cateva vorbe bune, incurajari...

      Poate ca eu sunt un om normal, o pacatoasa oarecare care nu poate intelege aceste chesti... probabil calugarii si calugaretele le inteleg... si se pot multumi cu iubire lui Dumnezeu. Bravo lor ! :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. nu ai inteles...acel gol se refera numai si numai la Dumnezeu. imbratisarile sunt legate de persoana iubita, de prieteni, iar acelea sunt alte goluri.

        Delete
    7. Subscriu cu toata inima la finalul tau, Lavi draga:

      Banii, familia şi nici chiar persoană iubită nu-ţi pot da fericire atâta timp cât golul din inima ta nu este umplut de Dumnezeu.

      ReplyDelete
    8. E clar că singurătatea nu ne poate umple, ba dimpotrivă, ne goleşte.

      ReplyDelete
    9. adevarat!fără iubirea lui Dumnezeu suntem pierduţi.
      ca să putem găsii iubirea şi fericirea pe pământ mai întâi trebuie să o primim în suflet pe cea oferită de EL într-un mod necondiţionat...:*

      ReplyDelete
    10. Cel mai tare doare singuratatea

      ReplyDelete
    11. :)) iubirea pe care o cautati la oameni e limitata se va termina foarte repede :) pe cand cea de la Dumnezeu e nelimitata .. si clar sunt multi oameni care traiesc doar cu iubirea lui Dumnezeu si nu au nevoie de nimic altceva :P dar nu-i ve-ti gasi prin parcurile cu indragostiti :)) golul din voi e frica vostra de Dumnezeu :)) a-ti fost invatatati ca El e stapanul vostru(va trimite in flacari :)), va pedepseste, rad cat de inocenti puteti fi) si defapt Dumnezeu e prietenul vostru care va intelege si va iarta intr-o clipa pentru orice fapta comisa ca stie ca suntem inconstienti :P am plecat de la El ca sa invatam binele si raul asa ca trebuie sa ne inteleaga ... si El ar gresi la fel daca ar fi in locul nostru si oricum a gresit cat timp voi credeti ca exista greseli cat timp totu a fost creat de El .. pentru cei de la un nivel superior de evolutie nu exista rau si bine ci doar ca totul e perfect cum e :X


      Netpc14 mai 2012, 22:21
      Cel mai tare doare singuratatea

      Răspundeţi

      :)))) ce oameni innecati in iluzie :)))) adica Isus spune ca voi toti puteti face tot ce a facut el si chiar mai multe si bieti de voi va chinuiti cu viata :)))

      eu va inteleg ca sunteti pierduti in iluzie dar macar nu-i trageti si pe restu dupa voi :)))
      indepartati-va de cei negativi si ve-ti vedea lumea stralucitoare asa cum este :P

      s-au descurcat atat de bine extraterestri care se ocupa cu lectiile intunericului incat v-au bagat frica pana in cele mai ascunse celule :)))) ati uitat complet ca sunteti scantei divine .. chiar daca insusi Dumnezeu ar venii sa va confirme ca sunteti nevinovati nu l-ati crede si ati spune ca e diavolul :)))))

      ReplyDelete
      Replies
      1. prefer sa tac, pentru ca stiu ca nu ajung nicaieri cu tine, eu nu amagesc pe nimeni sa stii, eu vorbesc din ceea ce am simtit eu in viata mea, iar eu l-am simtit pe Dumnezeu acolo si stiu ca intr-o zi ai sa afli si tu adevarata credinta.

        Delete
    12. lavi sa accepti comentariu ca e pentru cei care si-au terminat lectiile negative >:P nu e pentru tine ca se pare ca tu mai ai niste corigente :))) sa speram ca le iei la toamna :))) deci cauta-ti un iubit iubeste-l si pierde-l :)) daca vrei sa treci clasa :))

      ReplyDelete
      Replies
      1. am avut un iubit, si l-am pierdut, stiu cum e sa fii iubita, daca la asta te referi, stiu cum e sa ai pe cineva langa tine, dar golul despre care vorbesc este altul, si poate intr-o zi ai sa treci si tu corigentele la cpitolul credinta.

        Delete
    13. Fara Dumnezeu nu am reusi in viata.Fara Dumnezeu n-am avea parte de iubire.Ca sa fim fericiti trebuie sa-L iubim,din tot sufletul.:)

      ReplyDelete
    14. In ziua de azi din pacate.. acel gol este umplut cu o falsa impresie de implinire materiala..

      ReplyDelete