Versetul zilei

Thursday, July 25, 2013

Absența lui Dumnezeu

Există mulți oameni care tind să creadă că răul este permis datorită faptului că Dumnezeu nu există, când , de fapt, răul nu arată altceva decât că Dumnezeu este absent în inimile oamenilor. Dumnezeu există, și se implică în viața oamenilor atâta timp cât aceștia îl cheamă, îl caută și împlinesc voia Lui. Nu se poate să fii după cum vrei, să îi încalci poruncile, să fii plin de răutate și să mergi în același timp cu Dumnezeu. 

Dacă în lume se întâmplă atât de multe lucruri rele, nu înseamnă că Dumnezeu nu le vede, că stă nepăsător, sau că El nu există, ci înseamnă că omul nu mai știe ce înseamnă să fie bun tocmai pentru că l-a alungat pe Dumnezeu din viața lui și a făcut totul după cum l-a dus mintea.

Să ne mirăm de ce sunt atâtea violuri in lume? 
De ce nu ar fi dacă e la modă să umbli în pantaloni scurți în care ți se vede mai mult decât trebuie, și altele?  (Aici sunt finuță, să nu zic exact ce se vede)

Să ne mirăm de ce sunt atâtea crime?
De ce nu, din moment ce Gigică nu știe să își controleze nervii și dacă nu-i convine că George există trebuie să îl omoare, doar Gigică a dat viață oamenilor și are drepturi, corect?
Să ne mirăm de ce oamenii sunt răi?
De ce Dumnezeu nu se implică?
Pentru că oamenii nu apelează la El, oamenii nici măcar nu-l mai pomenesc, nici de sărbători nu se mai zice numele Lui.

Într-o lume în care Dumnezeu nu este chemat, răul este în frunte.

3 comments:

  1. Ce postare minunata ! Aveam nevoie de ea .. crede-ma , postarea asta ma intareste . Ma bucur ca exista oameni ca tine , chiar ma bucur.

    ReplyDelete