Versetul zilei

Friday, July 19, 2013

Zâmbetele sunt gratuite și nu se termină

Cei care au nevoie de un zâmbet trebuie să îl caute undeva prin buzunarele sufletului pentru că acolo stau de multe ori ascunse sub praf și așteaptă să fie luate.
Noi avem multe zâmbete aruncate prin suflet doar că uităm să le mai găsim, sau să le căutam.

În realitate zâmbetul este bijuteria perfectă pentru femei și haina cea mai frumoasă pentru bărbați, nu trebuie să ignorăm acest detaliu, nu trebuie lăsat acasă, ci purtat mereu.
Și ce dacă viața e plină de greutăți, soarele stă după nori chiar și pe timp de ploaie, și zâmbetul trebuie păstrat pe vreme rea.

Nimic în viața nu vine spre noi, ci totul trebuie căutat, trebuie să luptăm pentru ceea ce vrem, la fel este și cu gândurile bune, trebuie să vrem, să ne dorim să vedem și partea frumoasă a paharului, pentru că întotdeauna există această parte, și tocmai ea este cea care atrage zâmbetele noastre.

Ce o să alegem? Să ne lăsăm copleșiți de greutățile vieții sau să scotocim în buzunare după zâmbete și să dărim și altora?  Zâmbetele există, sunt gratuite, și nu se termină niciodată!

10 comments:

  1. ''Zâmbetele există, sunt gratuite, și nu se termină niciodată! '' de acord cu tine.Niciodata sa nu uitam sa zambim. :)

    ReplyDelete
  2. Foarte adevărat! La fel și dragostea. :)

    ReplyDelete
  3. ...prilej de relaxare pentru muschi. ;)

    ReplyDelete
  4. Uneori imi este greu sa zambesc dar imi dau seama ,uitandu-ma la altii , ca un om care zambeste , fie ca e trist sau nu , le transmite altora o stare de spirit mai buna asa ca nu ar trebui sa ne abandonam zambetul , nu prea des cel putin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e, deci sa nu il abandonezi nici tu pe al tau!

      Delete