Versetul zilei

Tuesday, December 24, 2013

Hristos s-a născut într-o iesle

Hristos s-a născut într-o iesle, a trăit ca şi om pe pământ, în aceste zile sărbătorim naşterea Lui, şi faptul că ne-a adus mântuire în dar.
E timpul pentru sărbătoarea Crăciunului, e timpul să stăm împreună cu cei dragi , să ascultăm şi să cântăm colinde , să ne amintim de naşterea Domnului.
E cea mai frumoasă perioadă a anului, şi tocmai de aceea trebuie să lăsăm la o parte orice urmă de răutate, orice urmă de supărare, azi trebuie să fim fericiţi, fiecare mulţumitor cu ceea ce are!

Unii îşi petrec Crăciunul acasă înconjuraţi de decoraţiuni frumoase, de prăjituri şi de oameni dragi, alţii îşi petrec Crăciunul în orfelinate fără familie, poate fără oameni dragi, poate fără dulciuri, fără decoraţiuni.
Unii îşi petrec Crăciunul pe stradă...

Dar oriunde v-aţi petrece Crăciunul şi oricine aţi fi trebuie să ştiţi un singur lucru, Hristos s-a născut într-o iesle, pentru voi, să vă aducă în dar mântuirea, acesta este momentul să îi faceţi un loc lui Isus în inimile voastre!

Doresc ca fiecare dorinţă bună a voastră să vă fie îndeplinită de Cel de sus, şi în anul care urmează să dăruiţi şi mai multă dragoste, şi mai mult din voi!

Crăciun fericit alături de cei dragi!


P.S. Multumesc celor care trec pe aici, deşi pare cam părăsită această căsuţă virtuală, totuşi nu este, şi deşi nu vă las mereu din gândurile mele, totuşi trec pe la voi, mai rar, dar trec.

5 comments: