Versetul zilei

Wednesday, April 13, 2011

Vise...dorinte....iluzii...

Nu ţi se da niciodată o dorinţă fără să ţi se dea şi puterea de a o duce la îndeplinire. Totuşi, va trebui să munceşti pentru asta...
Richard Bach

19 comments:

  1. asa este... Uneori este mai greu si uneori simti ca situatia te depaseste dar stai in tacere si asteapta ajutor de sus e o perioada grea in viata ta dar din toate stiu ca vei invata astept rabdatoare si incredintata ca El iti va conduce pasii Domnul sa te intareasca. P.S. tocmai am terminat de scris pe blogul meu...

    ReplyDelete
  2. cute blog:)
    followed u, hope u follow me back
    xoxo

    ReplyDelete
  3. Intradevar nimeni si nimic nu se da degeaba..)
    este un scop oarecare ...
    insa daca ti-a fost oferit ,trebuie sa muncesti asupra lui)
    Pe totul gata inca nimeni na pasit ;)
    succese in continuare !!!

    ReplyDelete
  4. Intr-adevar! Orice lucru deosebit , se face cu ceva efort.
    O seară frumoasă Lavi!

    ReplyDelete
  5. "Nimic NU SE PIERDE, nimic NU SE CÂŞTIGĂ, totul SE TRANSFORMĂ" ~,

    ReplyDelete
  6. multa munca pentru a duce la capat un vis

    ReplyDelete
  7. unele dorinte nu se indeplinesc niciodata..oricat am munci...

    ReplyDelete
  8. strabunica mea,zicea:Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce.
    de multe ori ne intrebam,din diverse motive,cat putem duce.
    aparent as contrazice ideea crestinilor,daca as zice ca nu exista munca in ceea ce iti ofera Dumnezeu,dar spun aceasta din propria experienta.
    propria experienta a fost asa,si am simtit si rusine fata de asta...dar mi-a trecut,caci am vazut ceva mai frumos decat rusinea mea-iubirea lui Dumnezeu.
    hai sa spun ce am patit:am simtit si eu munca aceea,efortul...caci daca nu am resimtii efortul,nu s-ar mai numi munca,ci misiune,hoby chiar.
    ce am observat,a fost ca:efortul era faptul de a vedea cat,ce,cum pot duce...un efort de cercetare in acestea.Dumnezeu zice:nu cerceta...
    nici acum nu stiu fraza complecta din biblie,iar atunci nu stiam absolut nimic...dar pe pielea mea, am simtit sensul acestor vorbe.
    Doamneee,cand mi-am dat seama ca eu nu am incredere in El si cercetam cat pot duce...si efortul care il resimteam era datorita acestei lupte cu neancrederea,am ramas muta de uimire...caci totul era sub nasul meu.nu imi venea sa cred:mi se da...si eu ca o (ne:)simtita ce eram,ma interesam de cat pot duce.
    chestia e simpa...ti se da,iti dai...nu-i nimic de dus.sau,...pot sa ma gandesc la marea filozofie:ce duci cu tine in mormant?
    mai e si filozofia aceea,care o citeam ieri pe net:elibereaza-te de ceea ce duci,pt a putea sa primesti.
    pot sa zic multe filozofii in defavoarea rolului ce acordam dusului...multi oameni s-au gandit la acestea, si in cuvintele lor am vazut si mana draga a lui Dumnezeu.

    ReplyDelete
  9. I love your green-fresh-spring Blog :)

    xoxo
    Manja
    http://pinkpoisson.blogspot.com/
    (follow me if you like)

    ReplyDelete
  10. Sunt deacord ca atunci cand avem sperante si dorinte trebuie sa muncim pentru ele ,doar ca noi ne descurajam mult prea repede.

    ReplyDelete
  11. Draga Lavinia,
    Imi place ca astazi vobesti despre
    "vise dorinte iluzii" si nu despre
    renuntari, ca in zilele trecute.
    Ma bucur si iti doresc O Zi Frumoasa!

    ReplyDelete
  12. La asta chiar ca nu m-am gandit:)
    Intr-adevar totul se intampla cu 1 motiv:)
    :X

    ReplyDelete
  13. poti sa ai dorinta ,poti sa depui si munca,dar ai nevoie de speranta ,si sa ai grija ca dorinta aceea sa nu fie a altcuiva ,sau sa nu o transformi din succes in esec,o dorinta mereu va ramane o dorinta ,caci finanul are doua forme cand se indeplineste fie esti multumit chiar mai mult decat te asteptai sau esti dezamagit caci dorinta a fost una iluzorie nimic la ce te asteptai...toti avem dorinte ,putini lupta pentru ele ,cu suflet...

    ReplyDelete
  14. cel mai adevarat!trebuie sa ai si vointa,ca Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista!

    ReplyDelete
  15. :))))) ma faceti sa rad cum va pune-ti singuri la munca :))) Dumnezeu are materie sa creeze stele de un milion de ori mai mari decat planeta asta si voi credeti ca nu are sa va dea la fiecare de 1 milion de ori mai mult decat va doriti? :))))oare pana cand veti mai respinge ce vrea Dumnezeu sa va ofere :) avea dreptate cand a spus ¨Iarta-i Tata ca nu stiu ce fac¨

    ReplyDelete