Versetul zilei

Saturday, May 31, 2014

Miracolele există!

 Sursă imagine: www.newbethelag.com

În ziua de astăzi,  când toți sunt preocupați de ceea ce au în plan, când oamenii aleargă după averi și plăceri și nu se mai gândesc la lucrurile care sunt cu adevărat importante, în ziua de astăzi, când credința este dată uitării și "eul" omului este scos în evidență mai mult decât niciodată, pentru că nu este nevoie de Dumnezeu, pentru că omul poate face totul singur.
În aceste zile, mai există miracole, mai există credință, mai este nevoie de Dumnezeu?

Lumea a încetat să mai creadă, altă dată oamenii, au văzut chiar în fața ochilor lor minunile pe care Dumnezeu le-a făcut prin Iisus, nouă astăzi ne este greu să credem până și faptul că există Dumnezeu.
Oare ne credem atât de mari încât avem impresia că totul este al nostru și nu există nimic mai presus decât noi, de asta negăm existența Lui? Sau poate, suntem atât de puțin credincioși încât ne este prea greu să credem în ceva ce nu poate fi văzut , simțit, identificat cu trupul acesta ci numai cu sufletul?

Totuși, ce este mai surprinzător decât toate, este faptul că deși mulți cred în Dumnezeu, îl urmează și declară că îl iubesc, le este greu să creadă în existența miracolelor. De ce? Oare nu tot de la Dumnezeu vin ele?
De ce ne-am obișnuit să fim așa de puțin credincioși, să ne lipsim de multe lucruri din cauza neîncrederii noastre, când Dumnezeu ne-a promis că orice îi vom cere El ne va da?

Dragilor, miracolele există, ele sunt răspunsurile lui Dumnezeu la rugăciunile noastre, ce păcat că suntem prea necredincioși ca să le putem vedea sau cere...

Ai nevoie de un miracol?
Ce mai aștepți, cere-l chiar acum, cu credință, căci Dumnezeu poate orice!

7 comments:

  1. Cred în Dumnezeu și cred în miracole. Dar nu acele miracole mari, ci acelea mici. Unul dintre ele este miracolul vieții, mă fascinează de mor! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cred ca exista miracole mari sau mici, sunt doar miracole.

      Delete
  2. Draga Laviania,

    nu cred ca lumea a incetat sa se roage, sa creada, sa iubeasca, sa adore viata data de insusi Dumnezeu. Sunt o multime de oameni care cred in miracole, Dumnezeu, insa pe langa acesti mult mai sunt si de gen "invers".
    Sa te gandesti pozitiv despre oameni, eu iubesc oamenii si incerc sa ii vad din alte perspective :)

    Te pup si iti urez o noapte frumoasa :)

    Cu drag,
    Liuba G
    xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate Liuba, am sa incerc sa fac si eu la fel!

      >:D<

      Delete
  3. mai exista miracole sau asa le percepem noi. cine n-are nevoie de ele? doar Dumnezeu stie mai bine.

    ReplyDelete
  4. Miracolele reprezinta fiecare clipa a vietii noastre! Faptul ca acum suntem aici, e un miracol! :*

    ReplyDelete