Versetul zilei

Friday, May 30, 2014

Viața virtuală

  Sursă imagine: chestiuniserioase.wordpress.com

Nu știu câți dintre voi știți, dar prin intermediul acestui locușor numit "Un bulgăre de lumină" am întâlnit persoana lângă care vreau să îmi petrec întreaga viață, am câștigat două prietene de suflet și am strâns din drum câțiva oameni de la care am învățat ceva și chiar dacă sunt probabil doar pasageri tot mă bucur că i-am întâlnit.

Am stat și am răsfoit prin articole, prin comentarii și mi-am amintit de unde am plecat și în ce fel m-a schimbat acest blog.
Nu mi-am imaginat niciodată că viața virtuală ar putea avea un impact atât de mare asupra mea, dar faptul că am întâlnit oameni care mi-au schimbat viața aici, faptul că am scris, că poate cineva s-a putut ridica în urma a ceea ce a citit aici, sau poate a zâmbit, e cu mult mai mult decât mi-am imaginat eu că aș putea face.

Aș putea spune, că blogul meu și-a atins scopul, dar în schimb, m-a  atins și pe mine...și nimic din tot ce e aici și din tot ce am menționat nu ar fi fost posibil fără Dumnezeu.


P.S. Nu închid blogul, nu renunț sau ceva, să nu se înțeleagă greșit...

11 comments:

  1. Mmmm, foarte frumos:D ma bucur pentru tine ca ai reusit sa legi aceste minunate legaturi prin intermediul blogului :*

    ReplyDelete
  2. Pana la urma Dumnezeu stie ce face ! :*

    ReplyDelete
  3. da, internetul este o unealta utila in viata...depinde doar cum o folosim, cat despre blogul tau, nota 10 :)

    ReplyDelete
  4. Viața online e frumoasă, dar periculoasă. Și eu am câștigat prieteni prin intermediul blogului, însă toți sunt departe... Mă pot mândri cu faptul că am prieteni în toate colțurile țării :)). O prietenie pe net e frumoasă, dar totodată riscantă, deoarece nu știi cine e în spatele celuilalt monitor, iar încrederea orbește nu merge de fiecare dată :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si asta este adevarat, eu ma bucur insa ca am reusit sa transform o prietenie pe net intr-o prietenie reala, fata in fata, in sensul ca lucrurile au mers in asa fel incat dintre persoanele mentionate mai sus, pe 2 le am acum langa mine.

      Delete
    2. Mă bucur pentru tine :)

      Delete