Versetul zilei

Thursday, May 29, 2014

Ce a promis, El ține!

 Sursă imagine: versetedeaur.blogspot.com

Sunt momente în care viața te apleacă la pământ la fel ca pe o floare vestejită ce mai are puțin și moare, iar în acele momente este greu să mai vezi soarele care strălucește dincolo de nori sau orice fel de speranță. 
Sunt clipe în care oricât te-ai ruga și oricât ai plânge ai impresia că Dumnezeu te-a abandonat și nu te ascultă.
Sunt clipe în care te simți un om de nimic care nu are pentru ce să trăiască sau pentru cine să însemne ceva.
Dar în aceste clipe, se uită exact ceea ce este cel mai important, și anume că Dumnezeu nu abandonează, Dumnezeu este credincios și rămâne lângă noi indiferent de situație. De cele mai multe ori tăcerea Lui înseamnă ceva.

Dacă este un lucru de care pot fi 100% sigură din tot ceea ce am învățat până acum este că Dumnezeu nu dezamăgește, ce a promis El ține și niciodată, dar niciodată nu părăsește un suflet care este în nevoi de orice fel. Chiar dacă în astfel de momente nu se observă nici o rază de speranță, Dumnezeu nu stă nepăsător, El nu stă niciodată degeaba, ci are un plan, și lucreză pe bucățele.

Și un alt lucru care se uită este faptul că Dumnezeu nu ne iubește pentru faptele noastre, sau pentru meritele noastre, nu îl iubește pe X pentru că are nu știu ce fel de mașină și lucrează la nu știu care firmă, și nu o iubește pe Y pentru că e frumoasă sau face fapte bune. Nu, Dumnezeu ne iubește pe toți în egală măsură exact așa cum suntem.
El ne cunoaște eșecurile încă de dinainte ca ele să existe, și totuși continuă să ne iubească.

Ce vreau să spun este că oricât de neînsemnați ni se pare că suntem, valoarea noastră este dată de El și oricât de greu ne-ar fi, Dumnezeu este cu noi!

5 comments:

  1. Asa este, Dumnezeu isi respecta intotdeauna promisiunile.

    ReplyDelete
  2. Bine ai spus..."Dumnezeu ne iubește pe toți în egală măsură exact așa cum suntem."

    ReplyDelete
  3. Dumnezeu ne iubeste pentru ca ne iubeste! :*

    ReplyDelete