Versetul zilei

Saturday, October 25, 2014

Dumnezeu este deja acolo...

Sursă imagine: yn22ganduri.wordpress.com

Mă uit peste tot în jurul meu și văd lucruri bine făcute. Toate sunt puse la locul lor de către El, dar nu și în cazul meu, eu staționez pe undeva. Îmi îndrept privirea către cer și aștept în tăcere răspunsuri, îmi îndrept tăcerea către oglinda viitorului și încerc să iau ață să cos ceva care să ajungă până acolo. 
Totul e ipotetic, totul e nesigur.
Mă cuprinde și pe mine nesiguranța și mă întreb dacă Dumnezeu mai este prezent? Dacă El mai face ceva să adune lacrimile de jos, să adune tăcerile și cuvintele disperate ce au fost aruncate cândva.
Văd peste tot lucrurile bine făcute de El, iar la mine văd gunoaie. 
De ce?
Ce a promis El oare nu va ține?

Mi-e frică de viitor. Mi-e frică că într-o secundă s-ar putea strica totul, mi-e frică că poate El m-a abandonat. 
Mi-aș dori să îmi dea aripi către acea oglindă, mi-aș dori să îmi spună ceva...dar El tace.

Sunt doar firmituri pe jos și știu că alții nu le au nici pe alea dar eu m-am săturat să tot privesc la ele. M-am săturat să privesc daunele provocate...

Așteptarea e atât de grea, partea bună însă este că Dumnezeu este deja acolo...



8 comments:

  1. El e langa tine,doar ca stie momentul potrivit in care sa-ti dea un semn.O seara buna,inima blanda.

    ReplyDelete
  2. Frumoase ganduri, Dumnezeu e aici, e peste tot!

    ReplyDelete
  3. Îmi place foarte mult faptul că ești credincioasă și că realizezi influența lui Dumnezeu asupra vieții tale și asupra vieții tuturor.Nu mi-am pierdut speranță încă,știu și simt că sunt oameni care pot să facă ceva.Pentru acești oameni Dumnezeu mai ține încă lumea!Felicitările mele,domniță :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frumoase ganduri ai :D

      Nu stiu daca am de ce sa fiu felicitata...credinta pentru mine cred ca e o necesitate.

      Delete
  4. Ma bucur sa vad ca ai ramas plina de rabdare si de credinta ! Eu una foarte greu ma adun . Sper ca imi intelegi absenta si ca te-ai obisnuit cu plecarile si revenirile mele din blogsfera , iti multumesc ca nu mi-ai abandonat blog-ul desi eu fac asta deseori .
    Esti o fata buna si nu stiu de unde iti gasesti puterea de a sta cu rabdare in fata lui Dumnezeu tot timpul , e ceva de admirat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In primul rand eu nu am rabdare sa stau in fata Lui, eu doar ma intorc mereu la El, orice as face, oriunde m-as duce, adevarul este ca singura constanta si singurul ajutor de nadejde din viata mea este El, de aceea ma intorc acolo mereu.
      Stiu ca Dumnezeu poate face lucruri si le face, stiu ca Dumnezeu poate fi totul, am invatat asta pe pielea mea iar asta imi da credinta...rabdare..e greu de spus, dar o invat.

      Delete