Versetul zilei

Saturday, January 2, 2016

Un an frumos începe cu Dumnezeu


Sursă imagine: www.happynewyear2015pictures.net

Acum câțiva ani, mi-am ales un verset din Biblie și l-am numit versetul meu preferat.
(Filipeni 4:13 - Pot totul în Hristos care mă întărește.)

După un timp mi-am ales alt verset preferat, aveam nevoie de altul.
(Apocalipsa 21:4 - El va șterge orice lacrimă din ochii lor. Și moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici țipăt, nici durere pentru că lucrurile dintâi au trecut.)

Iar astăzi, mi-am ales poate nu un verset preferat, dar un verset care să mă călăuzească în acest nou an, 2016, un verset peste care să pot arunca o privire. Ar fi multe alte versete peste care m-aș putea uita, Biblia e plina de ele, dar azi m-am gândit la unul singur și am vrut să mi-l pun undeva sub nas să îl văd zilnic.

Iosua 1: 9

Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: ”Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.”

Am intrat în anul 2016, și știu că începutul a fost frumos, dar vine și momentul în care fiecare își reIa rutina, viața cotidiană cu griji, nevoi, dorințe și dureri. În 2016 vor fi încercări, provocări și bucurii. 2016 va fi un an la fel ca toți cei de dinaintea lui, numai noi vom fi altfel.

La început de an, oamenii își fac o schiță, își fac planuri, scriu undeva că ei în 2016 vor să facă asta, și asta, și asta. Și eu am dorințe și planuri și aș vrea atâtea, dar acum la început de an vreau să rămân cu un singur gând și acela e să mă încred în Dumnezeu pentru că în 2015 am cam eșuat aici, la planul ăsta.

Nu știu voi cum sunteți, pe ce vă bazați, ce v-ați dori de la 2016 dar știu că un an frumos începe cu Dumnezeu. El poate da și sănătate, și bucurie, și pace și chiar și lucruri materiale.

Fie ca 2016 să fie anul pe care ni-l dorim fiecare!

9 comments:

  1. Eu am invatat ca sanatatea e cea mai importanta!

    ReplyDelete
  2. un an nou cu mult bine iti doresc!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Nimic nu se poate fara Dumnezeu, desi se incearca acum in aceste timpuri sa se dea la oparte biserica. Mai devreme sau mai tarziu fiecare om zice macar odata in viata ,,Doamne ajuta!,,

    ReplyDelete
  4. Versetul meu pentru anul acesta este din Psalmul 32:8
    "Eu - zice Domnul - te voi învăța și-ți voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui și voi avea privirea îndreptată asupra ta."
    Un an plin de binecuvântări îți doresc, Lavinia! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frumos verset, stiu ca Dumnezeu va fi cu tine!
      Multumesc >:D<

      Delete